Galéria

6 dolog, amit 30-on felül minden nőnek tudnia kell a fehérneműjéről

Forrás:
Huszonévesen még én is úgy véltem, minél csiricsárébb, minél tarkább az alsónemű, annál izgalmasabb. Abszolút hittem a mix & match varázsában, míg rá nem jöttem arra, hogy sokkal, de sokkal egyszerűbb az élet, ha a melltartó és a bugyi komplett szettet alkot. Ráadásul a pasiknak is jobban tetszik, valamiért teljesen lenyűgözi őket ez a fajta összeszedettség és megkomponáltság. Én pedig sokkal magabiztosabbnak érzem magam tőle.
Forrás:
Na, azért most nem a fenekünket kötözött sonkává varázsoló bevágásra gondolok, hanem arra, hogy vannak bizonyos anyagok, amelyek annyira finomak és lengék, hogy elkerülhetetlenül kiadják az alsónemű vonalát. Ha látszik, hogy az a bugyi tökéletesen passzol, szexi és sejtelmes lesz a hatás, egyáltalán nem közönséges. Sőt, akár lehet öltözködési koncepció is, hogy egy fehér ruha alá tökéletes vonalú fekete bugyit és fekete melltartót húzol. Szexi és modern!
Forrás:
Én elismerem, sőt, tapasztalatból mondom, nehéz húsz év S-es méret után az M-eset leemelni a polcról, főleg úgy, hogy tudod, azért még csak-csak bele tudod passzírozni magad a kicsi méretbe is. Légy erős, és vedd inkább a megfelelő méretet, mivel ez fog rajtad jól mutatni, és kész! A címkét meg egyszerűen ki kell vágni belőle.
Melltartó vásárlásánál pedig mindig vedd figyelembe, melyik az a fazon, ami a te alakodra és méretedre a legelőnyösebb. Azt a melltartód vedd meg, amelyikre szükséged van, ne azt, amelyik az üzletben a legjobban tetszik.
Forrás:
Magamból indulok ki: az én mellméretem folyton változik attól függően, mennyit sportolok, milyen évszak van, mennyit stresszelek stb. Vannak időszakok, amikor bizonyos melltartók csak úgy lötyögnek rajtam, máskor tökéletesen passzolnak. Épp ezért nekem két különböző méretben vannak melltartóim, és még így is van olyan, hogy épp egyik sem jó, nem kényelmes, valami nem stimmel velük.
Forrás:
Környezettudatosság ide-vagy oda, a fehérnemű sajnos fogyóeszköz. Még a jobb minőségű, drágább alsóneműk is viszonylag gyorsan elhasználódnak, főleg ha gyakran viseled őket. Ha a bugyiban már foszlik a gumi, beszürkült, ha a melltartó merevítője szúr, a pántja kinyúlt, le kell őket cserélni, tetszik, nem tetszik.
Sokat számít viszont, hogy betartod-e a mosási instrukciókat, külön kis védőzsákban mosod-e például a melltartókat, és az is, hogyan tárolod őket. Ha csak begyűröd a holmikat a fiókodba, ahol aztán összegabalyodnak, te pedig a reggeli rohanásban húzod-nyúzod-téped őket, hogy kiszabaduljanak – nos, ne csodálkozz!
Forrás:
Minél haszontalanabb, annál jobb! Minden nőnek kell hogy legyen két-három jó drága, gyönyörűszép darabja, aminek semmi más funkciója, feladata nincs, mint az, hogy elképesztően szexinek, vonzónak és magabiztosnak érezd magad bennük. Ez a befektetés életre szóló: ezek nem azok a fehérneműk, amiket mindennap hordasz, így nem is használódnak el.