Galéria

#Vegyélhazait: Top 10 bikini, amiben magabiztosan strandolhatsz

Forrás: A Hannah fürdőruha 2:1 tökéletes darabja: míg elölről féloldalas egyberészes-, addig hátulról kétrészes fürdőruha kialakítás jellemzi. Elől finom kivágás formázza a derekat, hátul pedig a Muse Collection egyedi masnis megoldását alkalmaztuk a különleges megjelenés érdekében. Az alsó része brazil bugyi megoldás.

További részletek ITT.
Forrás: A Véronique csíkfelső keresztben megköthető pántokkal rendelkezik, amit igény szerint lehet állítani, csak úgy, mint az izgalmas masnival ellátott hátrészt. Az alsó része elegáns csípő bugyi, ráncolt hátrésszel.

További részletek ITT.
Forrás: Chloé bikinifelső olajzöld árnyalatban, látványos és kifinomult darab.

További részletek ITT.
Forrás: Már közel 30 éve Magyarországon tervezik és gyártják a Magistral fürdőruháit az időtállóság jegyében. És igen! Legújabb kollekciójuk arca, Mihalik Enikő topmodell.

További részletek ITT.
Forrás: A termék belső, puha kosárral van ellátva. Bélése alakformáló és antiallergén anyagból készült. Ideális viselet lehet mindazoknak, akik annyira nem kedvelik a bikini fazont, viszont néha napoztatnák a derekukat és a hasukat is. A kényelmes kialakítás miatt akár várandós hölgyeknek is szuper választás.

További részletek ITT.
Forrás: További részletek ITT.
Forrás: Egy időtálló és klasszikus darab.

További részletek ITT.
Forrás: Az 1975-ben alapított magyar márka, a Bahama karcsúsító fürdőruhái a plus size nők nagy kedvence.

További részletek ITT.
Forrás: Rejtett merevítős fürdőruha állítható vállpánttal.

További részletek ITT.