Galéria

Így nézne ki, ha színesbőrű modell szerepelne a legnagyobb mainstream kampányfotókon

Forrás: Gisele Bündchen 2015-ös Vivara-kampánya – Deddeh lábain is szexisen mutat a neccharisnya
Forrás: Chanel-kampány, 2014.
Deddeh azt írja az Instagramján: gyakran azzal utasítják vissza az ügynökségek, hogy gyönyörű és bárcsak dolgozhatnának együtt, de „már van egy fekete modelljük”.

 
Forrás: Ez is Chanel, 2012-ből, Linda Evangelista nagy visszatérése. Remek választás, de miért kell mindenáron fehér modellnek lennie?
Forrás: Kendall Jenner Calvin Klein-kampánya, 2015. Deddeh szerint a modellügynökségek másik gyakori visszautasító szövege, hogy már van pár fekete modell, aki pont úgy néz ki, mint ő. Fehér modellekre vajon mondják ugyanezt?
Forrás: Michelle Williams évek óta a Louis Vuitton arca; ez egy 2014-es kampány. A fehér háttér csodálatosan kiemelné Deddeh gyönyörű bőrét egy hasonló kampányban
Forrás: A Dolce & Gabbana 2014 tavaszi napszemüvegkollekcióját Bianca Balti mutatta be. Olaszos vizuális koncepció ide vagy oda, még ez is működött volna fekete bőrű modellel!
Forrás: A Victoria's Secret modellei között tényleg mindenféle bőrárnyalatú nő megtalálható, ezt a kampányt valamiért mégis Candice Swanepoel nyerte meg.
Forrás: Kate Moss a David Yurman 2016. tavaszi kampányában – még a fekete-fehér képeken sem csak a fehér bőr érvényesül ám.
Forrás: Na és persze itt van az elmúlt évek üdvöskéje, Gigi Hadid, ezúttal a 2013-14-es Guess kampány arcaként. Mondja valaki, hogy egy fekete modell által reklámozott farmerdzsekit nem vennék meg legalább annyian!