Galéria

Sorozatbeli karakterek, akiket nagyon sokan utáltak, pedig nem ez volt a készítők célja

Forrás: Vagy imádtad, vagy utáltad Izzie-t, köztes állapot nem igazán volt. De valamilyen különös okból kifolyólag az utóbbi csoportban többen voltak, és az sem sokat segített ezen, hogy miatta lépett ki Alex a sorozatból. Pedig valójában a karakterének elég sok fordulatos cselekményt köszönhetünk.
Forrás: A készítőknek valóban az volt a céljuk, hogy idegesítő legyen a karakter, de minél idősebbek vagyunk, annál jobban megértjük Emily motivációját. Képzeld csak el, mit szólnál, ha a vőlegényed az oltárnál az exe nevét mondaná, akivel ráadásul mai napig legjobb barátok. Nem csoda, hogy ő sem tudott ebbe belenyugodni!
Forrás: A sorozat rajongói körében nem aratott nagy sikert Bela, és az sem segített ezen, hogy az egyik főszereplővel némi románcba is keveredett. Noha egyébként a 3. évad végén felfedték, miért lett olyan, amilyen, és min ment keresztül fiatalabb korában, ez már nem volt elég a szimpátia megteremtésére, és ki is írták a karaktert.
Forrás: Érdekes, hogy bár ő képviselte a sorozatban a pozitív oldalt, mégis elég sok negatív kritikát kapott a karakter. Sokan úgy vélték, hogy túlságosan beképzelt, unalmas és önző volt, pedig lényegében a készítők épp azt akarták ezzel érzékeltetni, hogy bár Joe tökéletesnek építette őt fel gondolatban, Beck egyáltalán nem volt az.
Forrás: Talán nincs még egy olyan (egyébként pozitív természetű) karakter, aki akkora utálatot kapott volna a nézőktől, mint Skyler. Még a legnagyobb rajongóknak is ellenszenves volt a viselkedése, pedig valójában épp úgy cselekedett, ahogy bárki más tette volna egy ilyen helyzetben. A színésznő nagyon jól hozta a karaktert, valószínűleg ezért is sikerült kiváltania a negatív reakciót a nézőkből.
Forrás: Mrs. Kim kifejezetten szigorú volt, de mindig csak jót akart lányának. Mivel Lorelai képviselte a sorozatban a cool anyukát, hozzá képest Lane anyukája az ellenségnek tűnt, holott a valóságban ez azért nem helytálló. Mégis sokan a legutálatosabb karakternek tartották a sorozatban, annak ellenére, hogy az évadok során egészen sokat fejlődött.
Forrás: Tény, hogy a karakter nem éppen a legjobb döntéseket hozta meg, de valószínűleg a készítők sem hitték, hogy Lori ekkora ellenszenvet vált majd ki a nézőkből. Sok esetben még a gonosztevőket sem utálták annyian, mint Lorit, és bár az évadok során próbálták jobb színben feltüntetni őt a forgatókönyvírók, ez nem sikerült.