Galéria

Horrorfilmes ajánló azoknak, akik imádják a rémisztő sztorikat

Forrás: Hatalmas siker volt tavaly ez a film, aminek nemsokára a folytatása is érkezik. Egy apokaliptikus jövőben járunk, ahol ijesztő lények veszik át az uralmat a bolygó felett. Túlélők már alig vannak, és nincs egyszerű dolguk, hiszen teljes némaságban kell élniük a napjaikat. A lények ugyanis olyan jó hallással rendelkeznek, hogy kilométerekről meghallják a legapróbb zörejeket is. Ebben a világban ismerünk meg egy családot, akik különösen komoly nehézséggel találják szembe magukat.
Forrás: 10 évvel az első rész után megjelent a Hívatlanok folytatása (ha az esetleg kimaradt volna az életedből, ideje pótolni). Egy négytagú család úgy dönt, kikapcsolódás gyanánt elutaznak egy kempingbe, ám meglepve tapasztalják, hogy rajtuk kívül senki sincs ott. A problémák ott kezdődnek, hogy az éjszaka közepén valaki kopogtatni kezd az ajtajukon...
Forrás: Tavaly egy horrorfilmben próbálta ki magát a PLL színésznője, Lucy Hale. Néhány fiatal egy ártalmatlannak tűnő játékot kezd játszani, a mindenki által jól ismert 'felelsz vagy mersz'-t. Azonban a helyzet komolyra fordul, amikor valaki elkezdi megbüntetni azokat, akik hazudnak, vagy nem merik megcsinálni a rájuk kiszabott feladatokat.
Forrás:

Hosszú évtizedek után tavaly a Halloween folytatása is megérkezett. Michael Myers, a sorozatgyilkos legutóbbi bűntényei után egy elmegyógyintézetben élte életét. Azonban ahogy közeledik a halloween, úgy uralkodnak el rajta gyilkolási ösztönei. Mindeközben testvérét, Laurie-t azóta is kísérti mindaz, amit Michael megtett...


Forrás: A tavalyi év egyik, nem éppen átlagos horrorfilmje volt az Örökség. Miután a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseményt fedez fel anyja múltjából. Természetfeletti jelenségek zajlanak az otthonában, családtagjai furcsán viselkednek, amikor pedig egy tragédiára is sor kerül, minden megváltozik az életében.
Forrás: A Démonok között egyik démonja kapta meg az Apáca című horrorban a főszerepet. A sztori szerint Rómából egy küldöttség érkezik egy isten háta mögötti kolostorba. Szörnyű dolgok történtek ugyanis itt, több ember is meghalt, az apáca, a szerzetes és egy novícius pedig azt próbálják kideríteni, mi, vagy ki állhat a háttérben.
Forrás: Több apokaliptikus témájú film is érkezett tavaly, ezek közül az egyik pedig Sandra Bullock nevéhez fűződik. A világot megtámadja egy rejtélyes lény, amire még ránézni sem szabad, mert ennek hatására az emberek azonnal öngyilkosok lesznek. Itt próbál túlélni Malorie, miközben két kisgyermekkel próbál menedéket találni.
Forrás: A zombifilmek rajongói is örülhetnek, tavaly ugyanis Natalie Dormer és Matt Smith főszereplésével érkezett meg a Zéró Páciens. A világot ellepték a zombik, a túlélők pedig azon dolgoznak, hogy megtalálják az első embert, aki átalakult.
Forrás:

Ha szeretted a Stranger Things gyerekszínészei által megteremtett hangulatot, és a 80-as éveket, ezt a filmet is látnod kell. Egy csapat tinédzser felfigyel arra, hogy az egyik szomszédjuk nagyon furcsán viselkedik, és arra gyanakszanak, hogy ő lehet az a titokzatos sorozatgyilkos, aki a rejtélyes eltűnések mögött áll.

Nem kimondottan ijesztő film, így annak is jó választás, aki nem annyira szereti a horrorokat.


Forrás:

Az elmúlt évek egyik legsikeresebb horrorfilmje a 'Tűnj el' volt, és év elején a rendező legújabb alkotása is megérkezett. Egy család nyaralni érkezik vidékre, azonban az édesanya sötét titkot rejteget. Minderre akkor derül fény, amikor négy idegen érkezik a házukhoz, akik ugyanúgy néznek ki, mint ők.

Jó választás azoknak, akik szeretik az olyan horrorfilmeket, amelyek gondolkodást is igényelnek.


Forrás: A film remake-je idén télen érkezett meg a mozikba. A történetet már biztosan te is ismered: egy család vidékre költözik, otthonuk közelében viszont egy kisállat temető rejtőzik, azon túl pedig valami, aminek erejére nincs magyarázat. Az eredeti történethez képest több változást is belevittek az új változatba, így akkor is érdemes megnézned, ha azt gondolod, hogy már tudod, mi lesz a befejezés.
Forrás: Chuckyt mindenki ismeri, 2019-ben pedig egy kicsit modernebb köntösben hozták vissza a gyilkos babát. Egy egyedülálló anya kisfiát akarja meglepni az ultramodern, beszélő játékkal, azonban nem is sejti, hogy ez a baba nem olyan, mint a többi...