Galéria

Másnap ugyanis kiszámlázta nekem a számla felét, „félresikerült randi” közleménnyel. Gondolhatjátok, mennyire le voltam döbbenve. Amikor pedig kérdőre vontam, azt felelte, ez nem a pénzről szól, számára ez egy elvi kérdés. Nem hisz

Forrás:

Az élet számukra egy nagy kaland: egyik nap még itt vannak, másik nap már ott. És ez sajnos a randizási szokásaikra is jellemző. Túlságosan szeretik ahhoz a szabadságot, hogy csak úgy egyik percről a másikra letelepedjenek valaki mellett, és ha akár egy kicsi kétely is van bennük, hogy nem azzal a partnerrel vannak, akire vágytak, már ott sincsenek.


Forrás:

Nagyon határozatlanok az élet minden területén, a párválasztás során pedig akár ilyen formában is megnyilvánulhat teszetoszaságuk. Nem szeretnek beleállni a kínos helyzetbe, így inkább ha tehetik, akkor válaszadás nélkül távoznak. Azonban számukra ez a fajta viselkedés nem jelenti egyértelműen lezárnak a dolgot, szeretik nyitva hagyni maguknak a kis kapukat, hogy bármikor visszakozhassanak – és természetesen azt is szinte szó nélkül teszik…


Forrás:

A szabadság számukra olyan, mint a levegő, nem tudnak élni nélküle. Gyűlölik, hogyha úgy érzik, hogy meg van kötve a kezük. Az elkötelezettség és az érzelmek kimutatása számukra már a Super Marioban is a 100-as szint lenne. Amennyiben úgy érzik, hogy szorul a hurok a nyakuk körül, lelépnek. Ha pedig válaszadásra kényszeríted őket, akkor jobb, ha egy életre lemondasz róluk.


Forrás:

Hogyha valami a Szüzeket kiborítja, akkor az az elkötelezettség. Olyan szuperül építenek falat maguk köré, hogy arra szavak sincsenek. És nem is túl boldogok, hogyha valaki idő előtt lép be az ajtajukon, náluk csak akkor érhetsz célt, hogyha türelmesen megvárod, hogy ők maguk „invitáljanak beljebb”. Hogyha megérzik az első randevú után, hogy komolyabbak a szándékait, gyorsan menekülőre foghatják.