Galéria

Híres nők, akik előszeretettel viselnek olcsóbb ruhákat

Forrás:

Letícia spanyol királyné megengedhetné magának, hogy a legdrágább ruhákat vásárolja meg, de mégsem teszi. Az overálja is a Mango üzletből van, 11 és fél ezer forint értékben.


Forrás: Azt gondolnánk, ha valaki az Oscar-gála afterpartijára megy, igyekszik megtalálni a legmenőbb dizájner darabot. Natalie Portman viszont azt vallja, hogy inkább érezd jól magad, ezért választotta ezt a csinos H&M ruhát, ami nem került 15 ezer forintba se.
Forrás: Az énekesnő egyike a leggazdagabb sztároknak, de ettől még nem csak drága holmikkal van tele a szekrénye. Ezt a ruhát például a Wallmartban vette egy tévés szereplés miatt, nem egészen 5 ezer forintért.
Forrás:

Gigi Hadid modellként már a legnagyobb tervezők darabjaiban is tündökölhetett, de azért abban ő is egyetért, hogy az olcsóbb ruhák között is vannak igazi gyöngyszemek, és nem minden az árcédula. Ez a 7 ezer forintos H&M x Coachella ruha például hamar elrabolta a szívét.


Forrás: A gyönyörű Olivia vagyona hatalmas, stílusérzéke pedig irigylésre méltó, de ugyanakkor ő sem kizárólag dizájner cuccokat hord. A képen látható Zara ruhát például egy film vörös szőnyeges bemutatóján viselte, és nem kerül többe 22 ezer forintnál.
Forrás:

Katalin hercegnéről köztudott, hogy imádja a régi ruhákat újra előkapni, és nem szokása drága darabokra költeni. Ez az ASOS ruha például 9 ezer forintba kerül!


Forrás:

Miranda Kerr nagy rajongója a H&M márkának, ezért nem egyszer viselte már ruháikat a vörös szőnyegen. Ez a piros darab például 16 ezer forint, és nagy kedvenc a szekrényében!


Forrás: Taylor Swift egy hatezer forintos Missguided rövidnadrágot kapott magára, amikor pár éve randizni indult lakásából. A hozzá passzoló dzseki már kicsit drágább, valahol 11 és fél ezer forint körül mozog.
Forrás:

Jason Statham csinos felesége, Rosie Huntington-Whiteley egyik kedvenc bodyját kapta magára a kép kedvéért, amit nem mellesleg kevesebb, mint 5 ezer forintért vett meg a Zarában.


Forrás:

De ne feledkezzünk meg Emma Robertsről sem, aki imádja a szuper akciókat és a csinos ruhákat. Ez a H&M ruha sem sokkal több, mint 10 ezer forint.