Galéria

Sztárpárok, akik nem éppen hétköznapi módon ismerkedtek össze egymással

Forrás: Mindketten Hollywoodban dolgoznak, mégsem munkakapcsolat folytán ismerkedtek össze egymással. Valójában egy házibuliban vettek részt, amit egy közös barátjuk tartott, és a helyszínen egy részeg srác ráhajtott a színésznőre. Aminek persze Reese nem örült. Ekkor jelent meg a színen az ittas férfi egyik barátja, Jim Toth, aki közbelépett, és leállította barátját, ez pedig nagyon imponált Reese-nek. Beszélgetésbe kezdtek, és 2010-ben már egy párt alkottak.
Forrás: Matt a bizonyíték arra, hogy néha akkor is érdemes kimozdulni otthonról, ha semmi kedved! A színész épp a Túl közeli rokon című filmet forgatta 2003-ban, amikor a stábtagok rávették, hogy menjek el velük sörözni - bár ő legszívesebben a lakásban maradt volna. Még jó, hogy nem tette! A bárban ugyanis meglátta Luciana Barrosót, aki pincérnőként dolgozott, és rögtön beleszeretett. Elkérte a telefonszámát, és azóta nem csak házasok, de gyermekeik is születtek.
Forrás: Még 1998-ban Danny DeVito mutatta be őket egymásnak egy filmfesztiválon Franciaországban. Ebben még nem is lenne semmi különös, ám a tény, hogy Michael Douglas szinte rögtön, a bemutatkozás során azt mondta későbbi feleségének, hogy "szeretnék a gyermekeid apja lenni", nem éppen hétköznapi kezdés. Noha ez a mondat sokakat elriaszthat, Catherine imádta, és már akkor rögtön beleszeretett a színészbe.
Forrás: A 80-as években Felicity színésznek tanult egy iskolában, aminek egyik alapítója és tanára volt William. A férfi rögtön megkedvelte tanítványát, és randizgatni kezdtek (akkor már mindketten felnőttek voltak). Noha nagyon szerették egymást, mégis, William 15 évig győzködte a színésznőt, hogy menjen hozzá feleségül, és többször is megkérte a kezét, amire végül 1997-ben mondott igent.
Forrás: A híres színész és felesége 1973 óta házasok, így Hollywood legrégebbi sztárpárjai közé tartoznak. Még a 70-es években egy kávé reklámjában látta meg Shakirát, és azonnal felkeltette érdeklődését a gyönyörű nő. Olyannyira, hogy Michael már arra is készen állt, hogy Brazíliába utazzon, hogy megkeresse őt. Végül egy ismerősétől sikerült megszereznie a telefonszámát, és kiderült, hogy mindössze egy mérföldre lakik angliai házától, így elhívta randizni, és már több, mint 40 éve házasok!
Forrás: Tudtad, hogy anno Rita és Calvin kapcsolata nem indult zökkenőmentesen? Valójában a kezdetek során hatalmas vitába keveredtek egymással egy dalért, a Call My Name-ért, amit a dj írt, és Cheryl Cole-nak adott. Azonban Rita Ora szerint elsőként neki ajánlották fel a dalt, és fel volt háborodva, amiért nem az övé lett végül. Calvin pedig állította, hogy ilyen sosem történt. A nagy vitának pedig az lett a vége, hogy egymásba szerettek, és egy évig együtt voltak.
Forrás: Bár már nincsenek együtt, a kapcsolatuk cseppet sem átlagosan kezdődött. A szupermodell még 2007-ben ismerte meg későbbi férjét, amikor egy barátja házában pasikat nézegettek a neten. Ekkor látta meg Jamie-t egy fotón, és rögtön megtetszett neki, ezért felkereste őt (mivel volt közös ismerősük, könnyű volt a helyzet). Az első randi napokig tartott, és olyannyira egy hullámhosszra kerültek, hogy 2011-ben össze is házasodtak. Sajnos azóta elváltak, de még mindig nagyon jó barátok maradtak.