Galéria

Hogyan fogyott le Adele kábé 50 kilót anélkül, hogy észrevettük volna

Forrás:

Adele hajnalban megy edzeni, személyi edzővel dolgozik hetente párszor kábé egy órát és aztán totál átizzadva távozik, mint aki nagyon keményen hajtott (mint ahogy bizonyára tényleg), osztja meg bombabiztos tudását egy névtelen forrás az E! News tévéműsorral.


Forrás:

Az illető forrás azt is elkottyantotta, hogy Adele rendszeresen gyalogol és sokat lépcsőzik. „Nagyon elemében van, remekül néz ki, teljesen átformálta a testét. Alig lehet ráismerni és még mindig fogy.” (Ez a kép még korábban készült.)


Forrás: A hírt a People magazin írta meg még januárban. A Sirtfood diéta Aidan Goggins és Glen Matten könyvén alapul. A diéta bizonyos, tápanyagokban gazdag szuperkaják fogyasztásán alapul, amilyen a kakaó, a fodroskel, az eper vagy a kávé. Ezek az élelmiszerek a szerzők szerint aktiválnak bizonyos fehérjéket, amelyek megvédik a sejteket a gyulladásoktól, felturbózzák az anyagcserét és lelassítják az öregedést. Nem tudjuk megerősíteni, hogy tényleg így volna, de Adele személyi edzője nagy rajongója a diétának.
Forrás:

„Csak egészséges szeretne maradni, jó példát mutatni a fiának” – pletykálta egy forrás az Us Weeklynek. – Fontosabb neki, hogy jól érezze magát és egészségesen éljen, mint hogy lefogyjon.” Tavaly, a 31. születésnapja környékén pedig ezt posztolta: „Legyél kedves magadhoz, emberek vagyunk, lassíts, tedd le a telefont, nevess hangosan, amikor csak tudsz. A lényeg, hogy megtanuld valóban, IGAZÁN szeretni magad, és én csak most jöttem rá, hogy ez több, mint elég.”