Galéria

Színésznők, akik 40 felett vállalták első gyermeküket

Forrás:

2011 óta Hollywood egyik legszexibb pasijával van együtt, Ryan Goslinggal. Kapcsolatukról nem sokat beszéltek, az esküvőjüket is teljes titokban tartották meg, de annyit Eva Mendes elárult, hogy valójában sosem akart gyermekeket. Egészen addig, míg meg nem ismerte férjét, aki mellett nyitottá vált a dologra. Első kislányuk születésénél már 40 éves volt.


Forrás:

Noha Tom Cruise-zal való házassága során adoptáltak két gyermeket, a színésznő mégis csak jóval később, 41 évesen szülte meg első kislányát. Keith Urban énekessel boldog házasságban élnek, így két évvel első gyermekük születése után még egy babát vállaltak, ám utóbbit már béranya hordta ki.


Forrás:

A 90-es és 2000-es évek elején volt igazán népszerű Hollywoodban, és 41 éves korában lett először anyuka. Azonban már korábban is szeretett volna gyermeket, ám első házassága sikertelen volt, és kezdte feladni a reményt. Végül második férje mellett sikerrel járt, és bár azóta elváltak, a színésznő büszke anyuka lett.


Forrás: A világhírű színésznő, aki még mindig várja jól megérdemelt Oscar-díját, egészen sokáig várt az anyasággal. Harmadik (de egyben nem utolsó) házasságában érkezett el ennek ideje, ekkor pedig 41 éves volt. Lánya, Annie Stark pedig édesanyja nyomdokaiba szeretne lépni, és ő is színésznőként dolgozik.
Forrás: A kétszeres Oscar-díjas színésznő első, és egyben egyetlen gyermekét 40 évesen szülte meg, amikor második férjéhez ment hozzá. Greg Wise-zal van még egy gyermekük, egy örökbe fogadott kisfiú, akinek már kiskorától kezdve katonai feladatokat kellett ellátnia, családja halála után pedig a sztárpár adoptálta őt.
Forrás:

Talán Jane neve nem hangzik ismerősen, de biztos, hogy láttad már filmekben és sorozatokban. Ő alakította a Már megint Malcolmban az anyukát, de a Pleasantville-ben és az Agymenőkben is feltűnt. A színésznő 17 éven át volt Bradley Whitford felesége (ő az a férfi, akinél June lakik most a Szolgálólány meséjében), és három gyermekük született. Az első 42 éves korában, a második 44, a harmadik pedig 47 évesen.


Forrás: A színésznő rendkívül népszerű volt a 80-as és 90-es években, és hosszú ideig karrierjével foglalkozott. Majd hozzáment egy olasz arisztokratához, akivel azonban házassága nem volt hosszú életű. Végül Al Pacinóval vállalt közös gyermekeket: a színésznő 49 éves volt, amikor életet adott ikreinek.
Forrás: A színésznő háromszor is volt férjnél, de az első kettőben nem született gyermeke. Amikor viszont harmadszorra is megházasodott, 46 évesen megérkezett az életébe első kislánya, majd két évre rá ikreknek is életet adott.