Galéria

Így néznek ki ma a Feketék fehéren színészei

Forrás: A Feketék fehéren egyik ügynökét alakította Shawn Wayans, aki már a film előtt is sok szerepet tudhatott maga mögött, elsősorban sorozatokban, de a Horrorra akadva filmekben is. Azonban nagyjából a Feketék fehéren volt az utolsó igazán sikeres filmje, az utóbbi pár évben pedig már egyáltalán nem vállalt szerepeket. Helyette inkább stand-up fellépőként és dj-ként dolgozik. Családi életét nagyon sokáig titkolta, így csak később derült ki, hogy feleségével elváltak; ez is leginkább csak abból, hogy Ursula a közösségi oldalán beszélt arról, milyen nehéz egyedülálló anyaként boldogulni. Egyébként három gyermekük született, két lány és egy fiú, akik már 16, 19 és 23 évesek.
Forrás: Testvérével ellentétben Marlon Wayans filmes karrierje sokkal virágzóbb volt, hiszen mai napig forgat, sőt, nemrég mutatták be Hatos ikrek című vígjátékát. A színész elsősorban karrierjére fókuszál jelenleg, hiszen most épp egyedülálló. Exnejét még a 90-es években ismerte meg, és jó néhány évtizedet együtt töltöttek, mígnem 2013-ban pár lesifotós félreérthető helyzetben örökítette meg egy jachton egy másik nővel. Végül válás lett a vége, de gyerekeik érdekében jó barátságban maradtak, sőt, kifejezetten közeli a kapcsolatuk, és nagyon gyakran találkoznak is. Apropó gyerekek, a színésznek egy lánya és egy fia van.
Forrás: A Wilson-lányok egyik örök ellenségét alakította Jaime King a filmben, ezt követően pedig karrierje igencsak beindult. Olyan sorozatokban játszott, mint a Szívek doktora és a Fekete nyár, valamint szinkronhangként is dologozott a forgatások mellett. Exférjét, Kyle Newman-t még 2006-ban ismerte meg egy forgatáson, néhány évvel később pedig egybekeltek és két gyerekük is született. Idén aztán váratlanul a színésznő beadta a válópert, sőt, még távoltartási végzést is kért férje ellen, de azt nem árulta el, miért kellett ilyen komoly lépéseket tennie.
Forrás: Brittany karrierje sosem indult be igazán, de azért panaszra nincs oka, hiszen a The Game című sorozat egyik állandó karakterét alakította. Az utóbbi években már inkább a háttérbe került, helyette pedig podcast készítésébe kezdett. 2011-ben Non-Hodgkin limfómával diagnosztizálták, emiatt kemoterápiát kapott, de szerencsére 2014 óta egészséges. Pár éve a szerelem is rátalált Adam Touni személyében, akivel össze is házasodtak már.
Forrás: Terry Crews nevét valószínűleg mindenki ismeri, hiszen a színésznek nagyon jót tett a Feketék fehéren. Sok reklámban és filmben feltűnt azóta, jelenleg pedig a Brooklyn 99 egyik kiemelt karakterét játssza. Feleségét, Rebeccát még a 80-as években ismerte meg, 1990-ben pedig összeházasodtak, és megszületett első lányuk (a párnak összesen 5 gyermeke van). Azonban volt idő, amikor majdnem a válás szélére kerültek, Terry Crews ugyanis komoly függője lett a pornófilmeknek, és hosszú évekbe telt a leszokás, valamint feleségével való kapcsolatának megerősítése. Azonban kitartottak egymás mellett, és 2020-ban 30. házassági évfordulójukat ünnepelhették.
Forrás: A csajoknak álcázott ügynököknek három jó barát is kijutott, ezek közül az egyiket alakította Busy Philipps. Ő már a Feketék fehéren előtt is híres volt, hiszen a Dawson és a haverok című sorozatban dolgozott, és mai napig színésznőként melózik, bár tény, hogy kisebb szerepekben. 2007-ben ismerte meg férjét, akivel 13 éve élnek együtt, és két gyermekük is született. Nemrég viszont elárulta, hogy kis híján elváltak, mert férje egyáltalán nem foglalkozott velük, rengeteget dolgozott, ő pedig egyedül érezte magát. A férfi ekkor döntött úgy, hogy ideje változtatni a felálláson, és ő maradt otthon gyermekeikkel. Ez mentette meg házasságukat.
Forrás: Szintén a baráti társaság egyik tagja volt Lisa, akit Jennifer Carpenter alakított. A színésznő ismerős lehet neked is a Dexter című sorozatból, valamint különböző horrorfilmekből (Karantén, Ördögűzés Emily Rose üdvéért), és mai napig ebben a szakmában tevékenykedik. A Dextert alakító színésszel még egymásba is szerettek, 2007-től pedig 2011-ig voltak együtt, majd végül úgy döntöttek, hogy nem működik a házasságuk, és elváltak. 2015-ben aztán ismét rátalált a szerelem a zenész Seth Avett mellett, akitől első gyermeke is megszületett pár éve.
Forrás: Talán a Torit alakító színésznőnek futott fel legkevésbé karrierje, hiszen a Feketék fehéren mellett a Doktor szöszi egyik mellékszereplőjeként lett ismert, ezen kívül csak egy-egy sorozatban tűnt fel. Magánéletéről sosem beszél, így nem tudni, jelenleg egyedülálló-e (bár fotói alapján úgy tűnik, igen), azonban gyönyörű kislányára nagyon büszke, és előszeretettel oszt meg róla fotókat közösségi oldalán.
Forrás: A színész szinte minden filmben a lökött karaktereket alakította, ez a Feketék fehérenben sem volt másképp. Karrierje pedig egyre inkább felfelé ívelt, játszott a Riverdale-ben, a 2018-as Predator-filmben, hamarosan pedig 6(!) filmje is kijön. Feleségét még 1997-ben vette el, és két gyermekük is született, de nemrég felröppentek hírek, hogy válnak. A színész ezt azóta sem erősítette vagy cáfolta meg.
Forrás: Az eredeti Wilson-lányok egyikét alakította Anne Dudek, akit egyébként a Doktor House-ban, az Így jártam anyátokkalban, valamint a Corporate című sorozatokban is láthattál. Exférjét még a 2000-es évek elején ismerte még, és két gyerekük született, 8 év után viszont a válás mellett döntöttek. A jelenlegi információk szerint a színésznő most épp egyedülálló.
Forrás: A Feketék fehéren egyik csinos örökösnőjét alakította Maitland, aki nagyjából ezzel be is fejezte színésznői pályafutását. Helyette a felnőtt filmek irányába indult el, és mai napig ebben tevékenykedik. Úgy tűnik, férjét ez cseppet sem zavarja, hiszen 2006 óta vannak együtt, és a férfi többször is elmondta már, hogy támogatja neje karrierdöntését.
Forrás: A nők egyik nagy kedvencét játszotta John, aki a nagy áttörést még nem érte el, de elég sok izgalmas szerepet tudhat maga mögött, kezdve a Van Helsing sorozattól egészen a legújabb Rex felügyelőig. Házassága pedig nagyon boldog: 2008-ban vette el Meghan Ory színésznőt, akitől 2018-ban és 2019-ben született gyermeke.
Forrás: Faune alakította az egyik FBI ügynök rendkívül féltékeny barátnőjét, aki simán nyomozni kezdett a pasija után. Ő egyébként mai napig színésznőként dolgozik, de szinte mindig csak kis szerepekben, kevésbé felkapott filmekben tűnik fel. 2010 óta él boldog házasságban férjével, és két gyermekük is született.