Galéria

Sztárok, akik megmutatták, egy új frizura teljesen átformálja a külsőt

Forrás: A Modern család színésznője a sorozat kezdete óta leginkább fekete hajjal tündökölt, de az utolsó évad végénél már alig várta, hogy vörösre festhesse tincseit.
Forrás: Reese elsősorban a szőke hajért rajong, de azért karrierje kezdete óta volt pár alkalom, amikor a hosszú barnát is bevállalta.
Forrás: Scarlett sosem riadt vissza a kísérletezéstől, már ami a frizurát illeti. A színésznő elsősorban a szőke mellett tette le a voksát, de a hosszát előszeretettel váltogatja.
Forrás: Kristen karrierje kezdetén még szolid barna hajú csajszi volt, de az elmúlt évek alatt sokat változott stílusa. A rövid hajat és az élénk melírt például kimondottan kedveli!
Forrás: Buffy, a vámpírok réme szőke hajjal hódított nagyon sokáig, de nemrég megmutatta, hogy egy élénk árnyalat mennyire át tudja formálni a külsejét.
Forrás: Leightonnak kétség kívül a barna hajszín áll jól, de azért volt idő, amikor kipróbálta a szőkét. Tény, hogy egészen más kisugárzása lett tőle!
Forrás: Kerry megmutatta, hogy a vasalt haj és a természetes göndör teljesen más emberré formálhatja viselőjét!
Forrás: A Hősök gyönyörű színésznője nemrég jóval rövidebb hajat vágatott magának, ami teljesen átformálta megszokott külsejét.
Forrás: A Tökéletes hang sztárja sokáig a szőkéért rajongott, de nemrég ombre változatra váltott, és pirosas átmenetet festetett hajába.
Forrás: Dua Lipa szívesen visel két különböző színt a haján, de ezek a képek jól mutatják, hogy nagyon sokat számít, melyik két árnyalatról beszélünk.
Forrás: Elle szőke tincseitől vált meg egy időre, hogy kipróbálhassa magát a rózsaszínben is.
Forrás: A Trónok harca színésznője mindenkit meglepett, amikor hosszú barna haját rövid szőkére cserélte le.
Forrás: Charlize sosem riadt vissza a nagy átalakulásoktól, és egy-egy szerep kedvéért nem csak a hízást vállalta be, de azt is, hogy kopaszra nyírják a haját. Sőt, volt már fekete vállig érő frizurája, és szőke rövid is. Mindkettővel egészen máshogy néz ki!
Forrás: Angelina valószínűleg mára már rájött, hogy neki inkább a sötétebb barna áll jól, de volt idő, amikor a szőkés árnyalatoknak is esélyt adott. És nem, nem csak egy szerep kedvéért!
Forrás: Az énekesnő jó pár stílust kipróbált már magán. A szőke és a barna egyaránt új kisugárzással ruházta fel őt!