Galéria

Öt igazán szexi sorozat

Forrás: Christian Troy, a Kés/Alatt plaszikai sebésze kétségkívül az egyik legszexibb férfi a sorozatok világában, akinek ráadásul a klinikája vezetése mellett mindig elég ideje jut a nőkre is. Troy rengeteg nőt hódít meg a sorozat hat évada alatt - és ebből rengeteg emlékezetes jelenet születik. Meglepő, hogy ez a sorozat 2003-ban indult, mégis máig az egyik legszexibb sorozat az összes közül!
Forrás: A StarZ tv-csatorna által 2010-ben gyártott Spartacus egy izgalmas történelmi akciósorozat, amely izgalmasan kever néha egy kis trasht is az erőszak és az erotika témái mentén kibomló történetbe. Ez a sorozat sok egyéb erénye mellett híres arról is, hogy központi kérdésévé tette a szerelem és a szex különféle módozatait, legyen az hetero vagy homo, konszenzuális vagy kevésbé az, páros vagy csoportos, kötözős vagy sima.
Forrás:

Ennek a 2007-es HBO-s sorozatnak egyszerűen Sexlife is lehetett volna a címe. Három pár életét követi végig, egy fiatal párét, egy válságban lévő párét és egy hosszú ideje házasságban élő párét - ezekhez jön hozzá bónuszként a negyedik pár, amelynek egyik tagja az előző három párt kezelő pszichológus. Ki szexel túl sokat? Ki nem szexel már egyáltalán? Ezek a fő témák, miközben a sorozat szexjeleneteit egy olyasféle derű és élénkség lengi be, amelyhez hasonlóval más sorozatok kapcsán még nem találkoztam.


Forrás: Kinek ne jutott volna már eszébe, hogy kellene az X-akták Fox Mulder-ügynökéből egy szexi változat? A Kaliforgia írója, Tom Kapinos a ‘90-es évek egyik szexszimbólumára, David Duchovny-ra osztotta az alkotói válságban szenvedő és szélsőségesen rendezetlen szexuális életet élő Hank Moody szerepét, aki hét évadon keresztül, gyakran alkohol vagy drogok hatása alatt keresi a kapcsolatait néha egyszerre több, néha hozzá túl öreg vagy túl fiatal partnereivel. Vicces és bizarr erotikus jelenetekből ebben a sorozatban van a legtöbb!
Forrás:

Szex vámpírokkal és egyéb fantasztikus lényekkel, akiknek mind csillapíthatatlan a libidójuk - így is össze lehetne foglalni a True Bloodot. A történet középpontjában a Bon Temps nevű amerikai kisvárosban lévő Sookie Stackhouse áll: itt találkoznak a mindenféle boszorkányok, vámpírok, alakváltók és vérfarkasok, akikben mind közös, hogy irtózatosan szexik. Alan Ball producernek kimondottan elve volt a True Blood forgatásakor, hogy a féktelenül szabadon engedett fantázia nevében a legkülönlegesebb kapcsolatokat is ábrázolja: így került a sorozatba többek között úrnők és szűzek, valamint teljesen ismeretlenek között zajló szexjelenet is.

Egészségedre!