Galéria

10 érdekesség Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről

Forrás: A herceg és a hercegné még 2001-ben ismerkedtek meg egymással, miután mindketten ugyanazon az egyetemen tanultak, és hamar egymásra is találtak.
Forrás:

2004-ben lett hivatalos a románcuk, amikor síelni mentek Svájcba. Akkor már hónapok óta pletykáltak kettejükről, ám miután néhány paparazzi fotó készült róluk, felvállalták kapcsolatukat.


Forrás:

Mindketten imádnak sürgölődni a konyhában, annak idején Vilmos herceg épp a főztjével vette le a lábáról Katalint.


Forrás:

2007-ben annyira elfoglalt volt Vilmos, és annyira más életet éltek, hogy a rengeteg felmerülő konfliktus miatt a szakítás mellett döntöttek. Szerencsére nem tartott sokáig a mosolyszünet.


Forrás:

2010-ben egy romantikus hétvégén kérte meg Vilmos Katalin kezét, méghozzá a Rutundu-tó partja mellett.


Forrás:

Ők voltak az első olyan királyi pár, akik már az esküvő előtt is együtt éltek.


Forrás:

Katalin hercegné az esküvőre maga készítette el a sminkjét.

 


Forrás:

Katalin hercegné Diana hercegné előtt tisztelget első fiúk, György herceggel való hivatalos megjelenésükkor a világoskék, pöttyös ruhával. Ugyanis annak idején Diana egy hasonló ruhában jelent meg először karjában Vilmos herceggel.


Forrás:

Katalin mindig is három gyermeket szeretett volna, míg Vilmos kettőt. Ebben a kérdésben bizony Katalin győzedelmeskedett, amit Vilmos egy cseppet sem bán! 


Forrás: Katalin hercegné és Vilmos herceg életében is van egy hely, amire mindig boldogan gondolnak vissza, és igyekeznek minél többször visszalátogatni. A hercegi pár a kapcsolatuk első éveiben ugyanis egy kis farmon élt saját tengerparttal a Bodorgan Estate-en, Anglesey-ben, Walesben. A vidék meseszép, olyan, mint egy tündérmesében, nem csoda, ha mindig boldogan gondolnak vissza erre az időszakra. A pár 2013-ban költözött el innen és azóta is visszavágynak ide.