Galéria

7 dolog, amit eddig nem tudtál György hercegről

Forrás:

Sok tekintetben épp olyan átlagos György herceg, mint bármelyik korabeli gyermek, ám a keresztszülők száma például pont nem ide sorolható. Minél több, annál jobb: Oliver Baker, David Jardine-Paterson, Earl Grosvenor, Jamie Lowther-Pinkerton, Michael Samuel, Michael Tindall, és Mr. William van Cutsem is a keresztszülők listáján szerepel.


Forrás:

Azt, hogy élénk gyerek igen sok fotó bizonyította korábban is, azonban 2016-ban egy indiai út alkalmával Katalin hercegné elárulta, hogy azért nem tartott velük György herceg, mert igazi rosszcsont: „György túlságosan rossz. Mindig, mindenhol futkározni szeretne.” És ez persze így is van/volt jól, így inkább úgy döntöttek, hogy nem kell velük tartania egy nagyon kötött eseményre. Azt azonban megígérték, hogy a következő útjukra már magukkal viszik majd Indiába.

 


Forrás:

Aki tisztában van a királyi protokollal, az jól tudja, hogy a családtag férfi tagjainak nem lehetne gyerekként hosszúnadrágot viselniük. Ezt először Harry és Meghan esküvőjén szegték meg, majd tavaly karácsonykor az üdvözlőlapokon is hosszúnadrágban mosolygott György herceg.


Forrás:

Talán nincs olyan gyerek, aki ne szeretné a pizzát, azonban György herceg – testvérével, Sarolta hercegnővel együtt, – szereti maga összegyúrni a saját tésztáját. „Imádják, hogy bekoszolhatják a kezüket”. Ezt már Katalin hercegné mesélte egy főzőcskézős eseményen, ahol azt is elárulta, hogy György a desszertekben is szívesen segít, csak kissé nagy rumlit hagy maga után a herceg.

 


Forrás:

Bármilyen hihetetlen is, de mint minden családban, így a királyi családban is rivalizálnak egymással a testvérek. Katalin hercegné nemrég elmesélte egy rendezvényen, hogy a gyerekek sokszor versengenek egymással: „A gyerekek nagyon élvezik, hogy nevelhetik a saját napraforgójukat – Lajos nyerte a »versenyt«, ezért György egy kissé morcos volt.” És persze nem ez volt az egyetlen alkalom, alig pár hónapja György azért volt mérges, mert Sarolta hercegnő jobb iskolai feladatokat kapott.


Forrás:

György herceg nagymamája, Diana hercegné híresen imádott táncolni, és úgy tűnik, hogy ezt a hobbit a herceg is örökölte, erről már Vilmos herceg mesélt: „György nagyon jól táncol. Az édesanyám is mindig táncolt, nagyon szerette.”


Forrás:

Katalin és Vilmos nem engedi meg, hogy a gyerekek egész álló nap csak a képernyőt nézzék, azonban van egy minimális idő, amikor letelepedhetnek a tévé elé, vagy kezükbe vehetik az iPadet. A BBC-nek adott interjújukból pedig az is kiderült, hogy György herceg megszállottan imádja A Sam, a tűzoltó kalandjait nézni.