Galéria

Ez a 2020-as nyári trend illik hozzád a horoszkópod alapján

Forrás: Áttetsző napszemüveg 

Szereted a merész, mégis funkcionális darabokat. Mivel odavagy a sportos kiegészítőkért, érdemes egy olyan napszemüveg mellett letenni a voksodat, ami ötvözi az előbbieket.


Forrás: Ujjatlan „izompóló”

A 80-as éveket idéző darab kellően laza, ugyanakkor szinte mindenhez illik. Mivel alapvetően nagyon fontos számodra a kényelem, ezért nagy kedvenced lesz egy ilyen felső.

 


Forrás:

Össze nem passzoló szandál

Imádod variálni a stílusokat, gyakorlatilag a gardróbod mixere vagy. Itt azonban fontos, hogy mivel magas sarkú szandálról van szó, érdemes ugyanabból a darabban két különböző színűt választani, hogy ne kelts olyan hatást, mint aki azt sem tudja, mit kapott fel…


Forrás:

Puffos ujjú ruha

A szíved mélyén igazi romantikus típus vagy, ez pedig az öltözködésedben is visszaköszön. Egy ilyen ruhában olyan leszel, akár egy igazi Disney hercegnő – amire mindig is vágytál.


Forrás:

Kendő top

Szereted az egyedi, extrém darabokat, ebbe pedig tökéletesen beleillik egy sálból hajtogatott felső. Egy forró nyári estén akár magadnak is csinálhatsz felsőt egy régi kendődből: nyugodtan csavard úgy, hogy szinte teljesen szabadon maradjon a hátad, így a bókok sem maradnak majd el.


Forrás:

Bőr papucs

Nem szeretsz túl sokat vesződni azzal, hogy mit kapj magadra, számodra az öltözködés csak egy kötelezően kipipálandó cselekvés a to-do-listán. Épp ezért fogod szeretni az egyszerű, de nagyszerű fekete bőr papucskát, ami mindenhez passzol!


Forrás:

Bermuda

Mivel nem szereted a túlságosan kihívó darabokat, a bermudát pont neked találták ki. Egy fekete darabbal nem lehet mellélőni, nem mellesleg pedig épp olyan jól mutat egy sneakerrel, mint egy maga sarkú szandállal.


Forrás:

Halászsapka

Nálad belefér egy kis játékosság, így a szezon nagy sztárja a halászsapka sem kerül parkolópályára. Amellett, hogy kiválóan véd a naptól, nagyon menő kiegészítő is. Nyugodtan vesd be elegánsabb szetthez is.


Forrás:

Horgolt felső

Szereted az igazi vintage kincseket, a horgolt darabokra pedig akár másodkézből is szívesen lecsapsz, hiszen tudod, hogy így még egyedibb lesz a szerzeményed.


Forrás: Melegítő

Szereted a kényelmes darabokat, a szezon egyik slágerdarabja a melegítő pedig már régóta ott csücsül a gardróbodban. Dobd fel egy-két menő kiegészítővel és viseld bátran az utcán is!


Forrás:

Laza ing

Akár farmernadrággal, akár szoknyával, akár csak egy bikinire felkapva, most nagyot üthet egy bő fazonú ing a stílusodon.


Forrás:

Hosszú ruha

Lehet pamut, csipke, szatén, imádsz mindent, ami hosszú fazonban kapható – a maxi ruhával idén nyáron (sem) tudsz mellélőni.