Galéria

5 tipp, hogy magabiztosabban érezd magad a konditeremben

Forrás:

Saját magad miatt mész edzeni. A másik dolog, hogy általában az emberek magukra és a gyakorlatok szabályos végrehajtására figyelnek, bár tény, hogy gyakran úgy érezheted, minden szem rád szegeződik. Érdemes bekészítened a kedvenc dalaidat és inkább azokra koncentrálj!


Forrás:

Meg kell tanulnod jól érezni magad sportolás, izzadás közben. Nem megy valami? Ne add fel, próbálkozz könnyebb súlyokkal – vagy keresd meg a gyakorlat egyszerűsített változatát!


Forrás:

Lesznek napok, amikor sokkal magabiztosabban indulsz el edzeni. Ha pedig elkezdesz aggodalmaskodni, tedd fel magadnak a kérdést, hogy egy év múlva még emlékezni fogsz-e a pillanatra. Valószínűleg nem, csak a szuper eredményekre, amiket az edzésnek köszönhetsz.


Forrás:

Olyan cuccokat vegyél fel, amelyek kényelmesek és magabiztosnak érzed bennük magad. Ha pedig elégedetlen vagy mondjuk a hasaddal, akkor válassz egy bővebb felsőt, ami ápol és eltakar. Pár hónap múlva már az is előfordulhat, hogy egy szál sportmelltartóban is büszkén vonulsz a súlyzók felé.


Forrás:

Sokkal motiváltabban indulsz edzeni, ha tudod, hogy veled tart valaki. Lehet ő a párod vagy a barátnőd, ha ketten együtt izzadtok, könnyebben elrepül az idő, ráadásul így biztos, nem azon fog járni az agyad, hogy éppen ki néz.