Galéria

Híres szülők, akiknek béranya hordta ki a gyerekét

Forrás: Nicole Kidmannak és Keith Urbannek két közös kislánya született, Sunday és Faith. Faith-et 2011-ben egy béranya hordta ki, mivel Kidman nem tudott teherbe esni. Ennek ellenére még mindig reménykednek benne, hogy egy harmadik közös gyerek is összejöhet.


 


Forrás: Tyra Banks évekig nem tudott teherbe esni. Ő és párja Erik Asla többek között mesterséges megtermékenyítéssel is próbálkoztak, amiről Tyra azt mondta „Ahogy öregszel, egyre nehezebb lesz. Ez nem olyan dolog, ami csak úgy összejön.” Végül 2016-ban egy béranya adott életet Tyra és Erik kisfiának, Yorknak.

 


Forrás: A meleg pároknak ma már egyre többféle lehetősége van a családalapításra. Az örökbefogadás mellett sokan választják a lombikprogramot egy béranya segítségével. Az Így jártam anyátokkal sztárja Neil Patrick Harris és párja David Burtka is ezt az opciót választották, 2008-ban születtek meg az ikreik Gideon és Harper.

 


Forrás: Sarah Jessica Parker az Acces Hollywoodnak mondta el, hogy a fia születése után nem tudott teherbe esni. A színésznő és párja Matthew Broderick hosszú hónapokig próbálkoztak, míg végül külső segítség mellett döntöttek. A páros ikreit Mariont és Tabithat 2009-ben hozta világra egy béranya.
Forrás: Neil Patrick Harrisékhez hasonlóan Elton John és férje David Furnish is béranya segítségével alapítottak családot. Két fiuk Elijah és Zachary két év különbséggel születtek, különböző béranyáktól.

 

 


Forrás: Ricky Martin nem akart a tökéletes partnerre várni, úgy döntött, hogy családot alapít egy béranya segítségével. Iker fiai, Matteo és Valentino 2008-ban születtek, akiket Maritn egyedülálló apaként nevelt fel.

 


Forrás:

Miután North és Saint West megszülettek, az orvosok megállapították, hogy Kim vérszegénysége miatt veszélyes lenne egy újabb terhesség. A hír megrázta a párost, akik nagy családról álmodtak. A különböző opciók közül a béranyaságot találták a számukra legmegfelelőbbnek. A párnak két gyermeke Chicago és Psalm West is béranyától született.

 


Forrás: Ricky Martinhoz hasonlóan a színésznő Lucy Liu is egyedül vágott bele a gyereknevelésbe. 2015-ben egy béranya hozta világra kisfiát, Rockwellt. Liut rengetegen kritizálták a döntése miatt, ő viszont azt szeretné, ha az emberek elfogadnák, hogy a tradicionális családmodell a 21.században átalakult.