Galéria

Buja keblű sztárok idézetei saját mellméretükről

Forrás: Melltartóméret: 70D
"Az embereket lenyűgözi, ha ugráló melleket látnak. Mert annyira megszokták már a merev műciciket. Összezavarodnak, amikor az látják, az én melleim ugrálnak. Az én cicijeim önálló életet élnek."
Forrás: Melltartóméret: 75E
"Sírtam a fürdőkádban. Forró vizes törölközővel borogattam és imádkoztam, hogy ne nőjenek nagyobbra. Szégyelltem magam. Én voltam az első lány az osztályomból, aki melltartót hordott. Az összes barátnőm szupervékony volt, ez én alkatom egyáltalán nem volt olyan. De aztán elkezdtem figyelni az anyukámat, aki mindig magabiztosan mozgott a bőrében, és lassan elfogadtam magam."
Forrás: Melltartóméret: 70F
"Folyton bókolnak nekem a melleim miatt, de őket igazából a szüleimnek köszönhetem. Bár szerintem is díjnyertes cicik."
Forrás: Melltartóméret: 70H
"Ha bármit lehet tőlem tanulni, akkor az az, hogyan tudod idővel elfogadni és megszeretni a testi adottságaidat, még akkor is, ha azok olykor kellemetlenséggel járnak. Nem könnyű ruhát vásárolnom ekkora mellekkel, mégis megszerettem őket."
Forrás: Melltartóméret: 70E
"A hátamon feküdtem és imádkoztam: Istenem, adj nekem olyan nagy melleket, hogy ne lássam a lábfejemet tőlük, ha a hátamra fekszem. És Isten meghallgatta az imámat. Akkoriban fogalmam sem volt róla, hogy a nagy mellek végül belelógnak majd a hónaljamba" – mondta az énekesnő a GQ magazinnak.
Forrás: Melltartóméret: 70H
"Tudom, hogy ezek a mellek megnyitottak nekem bizonyos ajtókat – nem is tagadom. De amikor látom Gisele Bündchent egy trikóban flangálni melltartó nélkül, rohadtul ideges tudok lenni. Ha én viselném azt, úgy néznék ki, mint egy állapotos sztriptíztáncos."
Forrás: Melltartóméret: 65J
"Kötnöm kellene rájuk biztosítást. Imádnám! Bebiztosítanám mondjuk 2,5 millió dollárra mindegyiket, majd újságolnám fűnek-fának, hogy hé, ezek itt 5 millió dolláros cicik!"
Forrás: Melltartóméret: 80F
"Folyton azt kérdezik tőlem, igaz-e, hogy mellkisebbítő műtétet szeretnék. NEM, nem igaz! Szeretem a testem, szeretem a melleimet is, azzal együtt, hogy vannak napok, amikor nem érzem magam túl kényelmesen a testemben, de ez minden nőnél így van."
Forrás: Melltartóméret: 75E
Az énekesnőnek van egy jó kis cicis sztorija. "Az egyik American Airlines járatra egy F⭐ck feliratú pólóban szálltam fel, nem volt nálam kabát és másik ruha sem. A légutaskísérők közölték, hogy öltözzek át, mert ez sértő a többi utasra nézve. Ott helyben le kellett vennem a pólómat, hogy kifordítsam, úgy, hogy nem volt rajtam melltartó. A pucér melleim nem sértőek az utasokra nézve csak ez az ostoba felirat?! – kérdeztem elhűlve."
Forrás: Melltartóméret: 75G majd 75D
Az amerikai reality sztár mellnagyobbító műtétnek köszönhette dús idomait, amelyek idővel túl kényelmetlennek bizonyultak, ezért kisebbre cseréltette az implantátumait. "Azt éreztem, hogy a bőröm nem bírja tartani őket, nem is értettem, minek kellett nekem ekkora. Tanultam a hibámból, kijavítottam és továbbléptem."
Forrás: Melltartóméret: 80J
Az amerikai modell-színésznő 2018-ban úgy döntött, mellkisebbítő műtétnek veti alá magát. Nyíltan beszélt a döntéséről a People magazinnak: "Attól féltem, utána nem érzem magam majd szexinek, de eljutottam arra a pontra, amikor állandósult a fájdalom. Olyan volt, mintha egy hatalmas hátizsákot viselnék a mellkasomon. Az egészségem múlott rajta, kellett a műtét."
Forrás: Melltartóméret: 75D
"Szeretem a rázós jeleneteket, nincs gondom velük, ezzel együtt furcsa volt, amikor a Másnaposokban el kellett játszanom, hogy szoptatok. Nekem nincs gyerekem, egészen addig eszembe sem jutott, hogy a melleimnek ez lenne az igazi funkciójuk."
Forrás: Melltartóméret: 70E
Miután felröppentek a pletykák arról, hogy mellkisebbítő műtéten esett át, Jessica azonnal kiírta a Twitterre: "Ne izguljatok, szeretem a cicijeimet! Nem mennek ezek sehova, maradnak ekkorának!"