Galéria

9 híres nő, aki sosem ment férjhez

Forrás: Noha Diane Keaton élete során több komoly kapcsolatban is élt, például Warren Beattyvel és Al Pacinóval, a színésznő sosem házasodott meg. Na nem azért, mert nem akart; Al Pacinóhoz például nagyon szeretett volna hozzámenni, ám a dolgok nem úgy alakultak, ahogy azt tervezte. "Nem hiszem, hogy tényleg nagyon érdeklődött irántam. Szerintem egy hosszútávú házasság nem lenne könnyű számára" - mesélte róla, amikor egy interjúban kérdezték. Diane Keatonnak egyébként két gyermeke született, akiket egyedül nevelt fel.
Forrás: Az énekesnő és Gerard Piqué több, mint 10 éven át alkottak egy párt, és két gyermekük is született. 2022-ben a focistáról kiderült, hogy félrelépett, majd ki is költözött közös otthonukból.

Az esküvő viszont legvidámabb éveikben sem volt téma náluk. Az énekesnő egykor azt nyilatkozta, hogy megvan mindenük, amire szükség lehet, a házasság pedig ezen úgysem változtatna semmit. Azért férjével kapcsolatban hozzátette, hogy

"ha valaha is megházasodom, csakis ő lehet az igazi."

Sajnos az élet közbeszólt.
Forrás: A gyönyörű színésznőnek két örökbefogadott gyermeke van, és volt már nem egy komoly kapcsolata is. Azonban menyasszony még sosem volt, elmondása szerint pedig neki ez egyáltalán nem is fontos. "A házasság számomra nem jelent sokat. Szeretnék egy partnert, akivel hosszútávú kapcsolatunk lehet, tényleg szeretnék. De nem kell esküvő. A szívem és az életem pontosan ugyanolyan lesz azzal a férfivel, mint előtte. Nem kell a nagy buli. Sem a fehér ruha."
Forrás: A Szívek szállodája főszereplője úgy véli, a házasság nem fontos része a kapcsolatoknak. A színésznő és Peter Krause hosszú éveket töltöttek együtt, és 11 év után 2021-ben szakítottak. De amikor még pár éve arról kérdezték a színésznőt, hogy lesz-e valaha esküvőjük, Lauren elárulta, hogy fogalma sincs róla!

"Jó ez így, ahogy van" - nyilatkozta anno. Valószínűleg most már nem bánják, hogy nem keltek kegybe.
Forrás: Noha Szex és New Yorkos karaktere nagyon vágyott az esküvőre, a valóságban Kristin Davis egyáltalán nem ilyen típus. Elmondása szerint túlságosan keményen dolgozott húszas és harmincas éveiben ahhoz, hogy legyen ideje komoly kapcsolatra és házasságra, egy idő után pedig le is tett róla. Ritkán hallani magánéletéről, sőt, életének jelentős részében szingli volt, de nem bánja. Két örökbefogadott gyermeket nevel, és nagyon boldog velük.
Forrás: Amikor a modell 40 éves lett, egyetlen dolog bántotta: hogy még nem született gyermeke. Szerencsére erre nem kellett sokáig várnia, hiszen 2016-ban világra jött kisfia. Noha akkori párjával azóta már szakítottak, és a modell sosem vonult oltár elé, ezt már nem bánja. A legnagyobb boldogságot ugyanis kisfia jelenti számára!
Forrás: A Stranger Things színésznője elárulta, hogy "inkább sose legyek házas, mint hogy elváljak néhányszor". Szerinte nincs semmi baj a válással, de ő maga valószínűleg nem lenne rá képes, és tekintve, hogy a szülei nagyon jó példát mutattak neki (több, mint 45 éve házasok), így neki is hasonló elvárásai lennének a házasságában. A 90-es években viszont egyszer volt már menyasszony, akkoriban Johnny Depp kérte meg a kezét, ám az esküvőig nem jutottak el.
Forrás: Marisa Tomei nem kertelt, amikor egy interjúban arról kérdezték, mi a véleménye a házasságról. "Nem vagyok nagy rajongója a házasságnak, mint intézménynek, és nem tudom, miért érzi úgy sok nő, hogy gyermeket kell szülniük ahhoz, hogy egésszé váljanak". Ő maga nem is ment sosem férjhez, és gyermeket sem vállalt, helyette inkább karrierjére és hobbijára helyezte életében a hangsúlyt.
Forrás: Noha a Charlie angyalai színésznője mindig figyel arra, hogy privát életének részletei ne kerüljenek nyilvánosságra, annyit már elárult, hogy még sosem volt házas. Párkapcsolatairól nem sokat tudni, azonban 2015-ben megszületett kisfia egy béranya segítségével, aki azóta is a legnagyobb boldogság számára. Hogy szeretne-e még életében férjhez menni, nem tudni, annyi biztos, hogy jelenleg egyedülálló.