Galéria

Hírességek elképesztő fogyásai napjainkban

Forrás:

Elvesztett súly: 11,5 kg
Hogyan csinálta: gyomorszűkítő műtét

Mariah Carey súlya évek óta ingadozott, de ezzel a műtéttel sikerült megszabadulnia a felesleges kilóktól.


Forrás:

Elvesztett súly: 15 kg
Hogyan csinálta: heti öt-hat nap edzés

Khloe súlya szintén évek óta ingadozott, majd miután megszületett a gyermeke, a szoptatási időszakban nagyon figyelt arra mit eszik, és a heti rendszeres edzésekkel együtt végül sikerült ledobnia 15 kilogrammot.


Forrás:

Súlyvesztés: 34 kg
Hogyan csinálta: AtraFen étrend-kiegészítő

A rajongók megdöbbentek, amikor Melissa McCarthy ekkora súlyt dobott le magáról, szinte egyik napról a másikra a tabletták segítségével. Természetes ő is edzett, de nem többet, mint korábban – olvasható a cheatsheet.com-on.


Forrás:

Súlyvesztés: több, mint 19 kg - 2015 óta
Hogyan csinálta: Súlyfigyelő diéta

(A testsúly, életmód és aktivitás alapján megadott pontszám, ami meghatározza mennyit ehet az illető naponta.)

Oprah azt mondja: „Nem leszek vékony, nem próbálok ruhamérethez igazodni. Csak egészséges testet szeretnék, amiben élek. Célom, hogy 65 éves koromban azt mondjátok: Mi történt az Oprah-val?”


Forrás:

A fogyás súlya: 27 kg
Hogyan csinálta: személyi edző

Blake Lively mindig vékony volt, de a terhessége alatt jócskán felkúsztak rá a kilók, amitől – állítása szerint - csak egy személyi edző segítségével tudott megszabadulni.


Forrás:

A fogyás súlya: több, mint 25 kg
Hogyan csinálta: elhagyta a tejtermékeket

A Michelin-csillagos séf kemény harcot vívott, hogy leadja ezt a 25 kilót, amitől felesége ösztönzésére szabadult meg. A Daily Express szerint, elhagyta a tejtermékeket, elkezdett gyümölcs smoothie-kat inni, és vizet fogyasztani az étkezések előtt.


Forrás:

Súlyvesztés: 7 kg
Hogyan csinálta: alacsony kalóriatartalmú étrend

Bár Kim Kardashian a gömbölyded idomairól ismert, tavaly rengeteg rajongója kezdte kritizálni súlya miatt, így belekezdett az Atkins diétába és rendszeresen eljárt edzeni, aminek meg is lett az eredménye.


Forrás:

Elvesztett súly: több, mint 11 kg
Hogyan csinálta: diéta

Kylie Jenner jó pár kilót szedett fel a gyorséttermek iránti rajongása miatt, de két héttel azután, hogy megszületett a gyermeke le is adta a súlyfelesleget. A napi 1500 kalóriás étrend segített neki abban, hogy visszanyerje régi alakját.