Galéria

5 sminktermék, amivel minimálisra csökkentem a pepecselést

Forrás:

Nem szeretem az alapozókat, úgy érzem, megfulladok tőlük, és nem is szeretek velük dolgozni, de azt kedvelem bennük, hogy egységes tónust adnak az arcnak és elfedik a bőrhibákat, viszont ezzel együtt a sajnos a szeplőket is. Nem úgy a színezett hidratálók, BB és CC krémek, amiket fél perc alatt felvihetsz a bőrödre és természetes hatásuk van. A kedvenc Bioderma színezett hidratálóm ráadásul még fényvédő faktorral is rendelkezik.

5600 Ft


Forrás:

Ez az egyik kedvenc termékem, amivel kiválthatok három másikat, hiszen rúzsként, szájfényként és pirosítóként is működik. (Arra is volt már példa, hogy szemhéjfestékként dobtam fel.) Így tehát én ugyanazt a színt használom az arcom több területén is, amivel szuperegységes és harmonikus lesz a sminkem. Egy keveset még az orrcsontomra is fel szoktam vinni belőle, ami épp úgy néz ki, mintha kicsit megkapott volna a nap. (Ezt a tippet anno egy sminkestől hallottam, és azóta is imádom!)

3 390 Ft


Forrás: Mint már említettem vastag és kissé rakoncátlan szemöldököm van, ami néha hajlamos külön életet élni, de a szemöldökspirál két mozdulattal elyreteszi. Tartást ad, dús hatást nyújt, és formára igazíthatom vele a szemöldökömet.

2 199 Ft
Forrás:

Amikor kissé fakónak érzem az arcomat, vagy este kimozdulok a lakásból, ezt a highlightert szoktam feltenni a szemöldököm alá, a járomcsontomra, az orrcsontomra és egy keveset teszek belőle az orrom alá, közvetlenül a szám fölé. Ez nagyjából 10 másodpercet vesz igénybe, és sokkal frissebbnek és üdébbnek nézek ki tőle.

4 390 Ft
Forrás:

A szempillaspirál elengedhetetlen, így ebből kétfélét is tartok otthon: egy feketét arra az esetre, ha hangsúlyos pillákra vágynék, és egy barnát arra az esetre, ha naturális sminket készítenék.

3390 Ft