Galéria

Híres párok, akik elhalasztják az esküvőt

Forrás: Katy Perry és Orlando Bloom eljegyzésének híre tavaly februárban bejárta az egész világot. Bloom három év randizás után kérte meg az énekesnő kezét, aki most első közös gyerekükkel várandós.
A páros már megszervezte a japán esküvőt nyárra, de a járvány miatt nekik is újra kell tervezniük. „Már mindent elintéztek Japánban, 150 vendéggel. Katy nagyon örült neki, hogy várandósan vonulhat az oltárhoz.” – mesélte egy ismerősük a People magazinnak. „Mindketten nagyon örültek, hogy az esküvő részletei végre kezdtek összeállni, de a vírus miatt most leálltak a szervezéssel.”
Forrás: A Modern Család színésznőjét tavaly júliusban jegyezte el párja, Wells Adams. A párosnak még nem voltak konkrét tervei az esküvővel kapcsolatban, most kezdték volna el a szervezést. A vőlegény az Access Hollywoodnak mesélt a terveikről. „Mostanában kezdtünk volna el foglalkozni a szervezéssel, de történik ez az egész…Mi értelme lenne megszervezni valamit éppen most, amikor minden ilyen bizonytalan?” A páros szeretne nagy esküvőt és csak akkor gondolkoznak egy szűkkörű szertartáson, ha a járvány nagyon hosszúra nyúlna.
Forrás: Alex Rodriguez két év randizás után, tavaly márciusban kérte meg J Lo kezét, de egy kicsit tovább kell várniuk a nagy napra, mint ahogy eredetileg tervezték. Az énekesnő Ellen DeGeneres otthoni műsorában mesélt arról, hogy milyen hatással van a járvány az esküvőre. „Érezni a hatását, meglátjuk mi lesz… Nem tudjuk, mi fog történni, a dátumot sem tudtuk kiválasztani.” – mondta Lopez. „Ugyanúgy kivárunk, mint a világon mindenki más. Néhány hónap múlva látni fogjuk, hogyan alakult a helyzet.”

 


Forrás:

Az Oasis énekese, Liam Gallagher tavaly szeptemberben jegyezte el szerelmét, Debbie Gwyther. A páros szerette volna idén nyáron, a Dél-olasz tengerparton kimondani az igent, de a járvány az ő számításaikat is keresztbe húzta. „Mindketten egy romantikus olasz esküvőt szerettek volna a nyáron, de a koronavírus felborította a terveiket.” – mondta el egy ismerősük a Sun-nak. „Természetesen ez most elég bosszantó. De az biztos, hogy a nagy nap - bármikor is legyen – tökéletes lesz. Szerencsére Debbie már hozzászokott ahhoz, hogy Liam mellett nem megy mindig minden a terv szerint.”


Forrás: A színésznő Taraji P. Henson és a focista Kelvin Hayden már másodszorra halasztja el a nagy napot. Eredetileg áprilisra tervezték az esküvőt, de ezt a színésznő sűrű időbeosztása miatt júniusra tolták. Legutóbb Taraji azt mondta az ExtraTV-nek, hogy valószínűleg júliusban fognak esküdni „Meg kell várnunk a végét, hogy átlássuk a helyzetet.” – nyilatkozta a színésznő, aki azt is elmondta, hogy „próbálják megtalálni a legbiztonságosabb módját” annak, hogy az idős rokonok is elmehessenek az esküvőre.