Galéria

8 hollywoodi sztár, akit kifordított magából a terhesség

Forrás:

A mexikói színésznő, Salma Hayek mindig büszke volt gyönyörű alakjára. Ezért amikor rájött, hogy a terhesség őt sem kíméli meg, teljesen kétségbeesett. Valamiért azt gondolta, hogy ő nem fog a szükségesnél többet hízni és ma is úgy érzi, hogy a terhesség alatt "borzasztóan eltorzult" az alakja. 

 


Forrás:

Beyoncé terhessége az egész világ számára emlékezetes lesz, hiszen az énekesnő kerek hasáról készült Insta fotót több mint 11 millióan kedvelték. A popsztárnak határozott elképzelései voltak a szülésről. Állítólag egy hosszú listát írt a kórháznak az elvárásairól. Többek között leszereltette a biztonsági kamerákat, felkért két orvosi csapatot is, hogy zavarják össze a paparazzikat és teljes diszkréciót várt el mindenkitől, aki ott volt a szülőszobában.


Forrás:

Mariah Careyről mindenki tudja, hogy egy igazi díva. A terhessége alatt viszont még önmagát is sikerült felülmúlnia. A szűlőszobában saját dalát, a Fantasyt játszották a háttérben és elvárta, hogy a korházi alkalmazottak tapsviharral köszöntsék az újszülött ikreket.


Forrás:

Jennifer Lopez is tökéletes hangulatot szeretett volna teremteni a szülőszobában. Az énekesnő illatosított gyertyákat és virágokat kért a korházba és a szoba hőmérsékletét 27 fokosra állítatta.


Forrás:
Mint sok nő, Amal Clooney is különleges dolgokat szeretett volna enni terhesen. Az ügyvédnő önmagához híven nem gyorskaját, hanem olasz ételeket kívánt. Állítólag nem bírt mást enni, csak az olasz konyha finomságait. Különösképpen tésztákra és rizottóra vágyott.
Forrás:

Christina Aguelira egyébként is szigorúan kezel mindent, ami a munkájával kapcsolatos. Terhesen ezt újabb szintekre emelte. Senkitől nem volt hajlandó tanácsot elfogadni és a szokásosnál is hangosabban és nyersebben fejezte ki magát. El sem tudjuk képzelni, hogy mi várt otthon a férjére…

 


Forrás:

Mila Kunis első terhessége alatt folyamatosan savanyú dolgokat kívánt. A színésznő állandóan savanyúkáposztát és ecetes ételeket evett. Személyes kedvence a görög saláta volt, ecettel meglocsolva. Viszont amikor másodjára lett állapotos, már nem kívánt semmi savanyút, a hústól ellenben undorodni kezdett.


Forrás:

Serena Williams jó sportolóhoz híven még terhesen is zöldségekre vágyott. Ennek a férje annyira viszont nem örült, mivel a teniszezőnő őt küldte el péntek este a piacra. Alexis még az Instagramra is posztolt egy videót a bevásárlásról.