Galéria

Sztárok különös étkezési szokásai

Forrás:

Jessica Biel Jimmy Fallon műsorában mesélt furcsa étkezési szokásáról. A színésznő gyakran a reggeli zuhany közben eszik. „Azt hiszem ez az anyák élete” – mondta. „Nincs időm semmire… Szóval a zuhanyban eszem.”


Forrás:

A peanut butter jelly szendvics az amerikai étrend szerves része, Channing Tatum viszont egy furcsa hozzávalóval „dobja fel” az ételt. A színész Cheetos chipset tesz a szendvicsébe, nem egészen értjük, hogy miért.


Forrás:

Erzsébet királynő szereti az egyszerű dolgokat. Minden napját egy tál kukoricapehellyel és egy csésze English Breakfast teával kezdi. Nem unalmas egy kicsit annyi év után?

 


Forrás:

A reggeli a nap legfontosabb étkezése, csak nem Kate Hudson szerint. A Self magazinnak azt mondta „Én nem szoktam éhesen ébredni… Hogyha reggelizem, akkor napközben kevesebbet eszem és kevesebb az energiám.”


Forrás:

Az amerikaiak két nagy kedvence a mac and cheese és a Cheetos chips. Flo Rida úgy döntött, hogy vegyíti a kettőt, mivel a rapper porrá tört cheetossal dobja fel az egyszerű sajtos tésztát.


Forrás:

Texasiként Selena Gomez szereti az erőteljes ízeket. A pattogatott kukoricának is egy extra változatát eszi. Az énekesnő Jimmy Fallon műsorában osztotta meg a rajongókkal a családi receptet. Selena a kukoricához sót, tabasco szószt és egy kevés ecetes lét ad. Mi inkább maradunk a vajas popcornnál…


Forrás:

Gordon Ramsayről azt gondolnánk, hogy kiélvez minden étkezést. A séf azonban nem eszik sem ebédet, sem vacsorát. Helyette öt kisebb étkezést iktat be a napjába, ezzel tartva magasan az energiaszintjét.

 


Forrás:

Chrissy Teigen imádja a Doritos chipset, de bizarr módon fogyasztja a rágcsálnivalót. A modell egy, a Delishnek adott interjúban mondta el, hogy lenyalogatja a chipsről az ízesítőt, utána pedig visszateszi a zacskóba. Nem tudjuk eldönteni, hogy ez egy alacsony-kalóriás nasi alternatíva vagy egy nagyon furcsa szokás…