Galéria

10 horrorfilm az HBO GO kínálatából

Forrás: Bár ez a film inkább thriller, érdemes esélyt adnod neki! Dr. Jill Peterman belefonálós rádióműsort vezet, azonban egyik nap egy nő a vonal másik végén öngyilkosságot követ el. Jill élete darabjaira hullik, egy ideig a munkába sem tud visszatérni, de egy év elteltével mégis beleegyezik, hogy újraindítja a műsort. Azonban nem sokkal később egy rejtélyes telefonáló az öngyilkos nőként azonosítja magát, és veszélyes játékra kényszeríti Jillt.
Forrás: A 2009-es horrorfilm főszerepében két világsztárt köszönthetsz, ugyanis Renée Zellweger és Bradley Cooper is játszanak a filmben. Emily szociális munkásként dolgozik, egy különös és titokzatos múltú kislány ügyét pedig rábízzák. A nő úgy próbál segíteni Lillith-nek, hogy otthonába fogadja, ám ezzel egy szörnyű rémálomban találja magát. Ugyanis ez a kislány egyáltalán nem az, akinek (vagy aminek) látszik...
Forrás: Az Odaát dögös színészével, Jared Padaleckivel készült el 2009-ben a Péntek 13, amit most az HBO GO-n neked is lesz lehetőséged megnézni. Bizony, Jason visszatér: néhány fiatal a Kristály-tóhoz megy pihenni, amikor pedig mind eltűnnek, az egyik lány öccse megjelenik a környéken. Célja, hogy kiderítse, mi történt testvérével, de arra legvadabb álmában sem gondolt, hogy egy sorozatgyilkossal találja szemben magát.
Forrás: Tavaly érkezett meg mozikba Stephen King népszerű regényének felújított változata, most pedig az HBO GO-n is láthatod. Akkor is érdemes megnézned, ha olvastad a regényt vagy láttad az első filmet, hiszen több változást is eszközöltek ezúttal a történetben. Adott egy orvos, aki feleségével és két gyermekével költözik ki egy vidéki településre. Azonban az csak a megérkezésük után válik nyilvánvalóvá, hogy a közeli erdő sötét titkot rejt: egy rejtélyes temetkezési hely bújik meg ott, és amikor beüt a tragédia, valami olyat szabadít fel a családapa, aminek mindent elsöprő ereje van.
Forrás: Ha szereted a fordulatos filmeket, a 2003-as Azonosság című horrort is látnod kell. Tíz titokzatos idegen egy motelbe menekül az ítéletidő elől. A csapat nem is lehetne ellentétesebb: rabszállító, rejtőzködő szerelmespár, sérült család, egy gyönyörű nő... hamarosan pedig rádöbbennek, hogy a mindentől elszigetelt motelben egy sorozatgyilkos leselkedik rájuk. Ahhoz, hogy túléljék az éjszakát, rá kell lelniük a titokra, ami valójában mindannyiukat összeköti.
Forrás: Ha szereted a Stranger Things sorozatot és a 80-as éveket idéző hangulatot, íme egy horrorfilm, ami erre hajaz. A 15 éves Davey és barátai a nyarat játékokkal és éjszakába nyúló beszélgetéssel töltik. Azonban rövidesen furcsa dolgot vesznek észre a szomszédban lakó, egyébként barátságos rendőrnél. Úgy vélik, ő az a sorozatgyilkos, aki az elmúlt időszakban több kisgyereket is elrabolt, ezért nyomozásba kezdenek, hogy lebuktassák a férfit.
Forrás: A képregényrajzoló Linda egy elzárt szigetre menekül exbarátjától, ám egy hatalmas vihar teljesen elzárja őt a településen, épp akkor, amikor egyes jelek szerint volt pasija is rálelt nyomára. Ráadásul ha mindez nem lenne elég, még egy sorozatgyilkos is feltűnik a színen, aki kegyetlen játékot űz egy orvossal és annak lányával. A megoldás Linda kezében van, de ehhez a lánynak meg kell találnia a rejtett nyomot, ami elvezet a férfihez.
Forrás: Megérkezett az HBO GO-ra a film, amit Quentin Tarantino a tavalyi év egyik legnagyobb kedvenceként könyvelt el. Hatalmas hurrikán csap le Florida államra. Haley ideges lesz, amikor az apja nem reagál hívására, ezért az evakuálási parancsot figyelmen kívül hagyva hazamegy, hogy megkeresse eltűnt apját. Hamarosan kiderül, hogy a férfi súlyosan megsérült. Haley segíteni akar neki, a gyorsan emelkedő víz miatt azonban csapdába esnek a házuk alagsorában. Az idő egyre fogy, a víz egyre emelkedik, és aligátorok is felbukkannak. Egy hatalmas példány pedig elzárja előlük a menekülés útját.
Forrás: Hat idegen különös meghívót kap: szupervalóságos szabadulószobában próbálhatják ki magukat, teljesen ingyen. Nem ismerik egymást, sosem találkoztak még, és nagyon is különböznek egymástól, ezért nem értik, miért éppen ők lettek kiválasztva. Ennek ellenére megpróbálják jól érezni magukat; mígnem kiderül, hogy ez messze nem játék, kijárat nincs, az idő pedig egyre inkább fogy. Itt szó sincs könnyed szórakozásról, hiszen az életükért kénytelenek harcolni.
Forrás: Premierként most a 2013-as Gonosz halott is felkerült az HBO GO kínálatába. Ez a 80-as években készített film felújított változata, így aki látta az eredetit, annak ismerős lesz a sztori. Öt huszonéves fiatal elvonul egy erdő mélyén lévő faházba, hogy a civilizációtól távol töltsék a hétvégét. A pincében viszont egy furcsa könyvre bukkannak, amivel akaratlanul életre keltik az erdőben rejtőző ősi gonoszt. Vajon képesek lesznek megállítani ezt az erőt, mielőtt mind meghalnak?