Galéria

6 filmszereplő, akik jó fejnek voltak beállítva, de igazából toxikusak és önzők voltak

Forrás: A sorozat elején könnyű szimpatizálni Kate-tel, de hamar megmutatja, hogy nem is olyan jó karakter. Egyre önzőbb lesz, mindenkinél többnek akarja mutatni magát, és nem vállal felelősséget a tetteiért. Sőt, az sem túl szép, ahogy Jacket és Sawyert kezeli, mindig afelé hajlik, akit profitábilisabbnak tart.
Forrás: Sokak kedvence Sheldon, azonban, ha jobban megnézzük, elég bunkó, önös érdekei vezérlik, Amy sokat sírt miatta, és sokszor bánt a rokonaival is rosszul. 
Forrás: Bár cuki csaj, mégis húzott egy igen csúnyát Teddel szemben: annak ellenére, hogy tudta, ő nem akar gyereket sem, házasodni sem, de Ted igen, belement vele egy kapcsolatba. Sőt, mikor szétmentek, összejött Ted legjobb barátjával, Barneyval. Illetve manipulálta Barney és Robin szakítását is. Azért ez elég hosszú lista.
Forrás: Az egy dolog, hogy nagyon arrogáns és beképzelt volt a filmbeli karakter, az egy másik, hogy csalta a vőlegényét, az egy harmadik, hogy mindenkinél jobbnak gondolta magát, na, de az, amit Jackkel csinált, az mindenen túltesz. Simán elbírta volna őt is az az ajtó.
Forrás: Okos, energikus, ambíciózus nő, azonban a személyisége egyáltalán nem fejlődött a sorozat alatt. Megmaradt okoskodónak és kissé lenézőnek.
Forrás: A 21. század legjobb drámájának főhősnője gyerekes, toxikusan viselkedik, és csak magára gondol. Arról már nem is beszélve, hogy megcsalta férjét egy pasival, akit évek óta nem is látott, ráadásul eléggé tönkretette lelkileg a szerelmét.