Galéria

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha HALAK jegyű vagy!

Forrás:

Valójában akkora tóról beszélünk, hogy igen nagy a választási lehetőséged: lakhatsz Ausztria, Svájc, vagy Németország valamely településen, ha ebben a páratlan környezetben kívánsz kicsit megpihenni. Mi most a kelet-svájci területet ajánljuk figyelmedbe, ahol minden napra jut majd egy új élmény számodra. Bújjatok el a világ elől ebben a csodás kis városban, melynek aZ UNESCO által is jegyzett apátságát feltétlenül látnotok kell. 

Szállás tipp:Hotel one66
Forrás:

Nincs is talán jobb autós utazás számodra, mint amikor a gyerekekkel közösen szelitek a kilométereket. Ilyenkor egy igazán szeretetteljes, kellemes és nyugis nyaralásra vágysz, amit a gerkőcök vérmérsékleétől függően általában meg is kapsz. Hogy ne kelljen messzire utazzatok, mégis elképesztő látványban legyen részetek, ami a természet adta lehetőségeket illeti, a horvátországi Plitvicei-tavakat ajánljuk figyelmedbe.

Szállás tipp: B&B Plitvica Lodge
Forrás:

Ha igazán meleg időre vágysz, és végre igazán szelnéd a végtelen víz hullámait, akkor meglehet, hogy messzi földre húz majd a szíved, ha valaki a nyaralást említi számodra. Általában nem elégedsz meg azonban a puszta henyéléssel, vagy napozással, neked kézzel fogható kalandokra van szükséged. Nincs mit tenni, olyan helyet kell találj, amelytől mindezt egyszerre megkaphatod. Jó hírünk van: pont ilyen az Indiai-óceán francia gyöngyszeme: Réunion. A sziget ugyan aprócskának mondható, földrajza azonban változatos programlehetőségeket kínál: azon felül, hogy kristálytiszta vízben lesheted a színes halakat, kirándulást tehetsz egy igazán aktív vulkán szomszédságába is.

Szállás tipp: Hotel Le Boucan Canot
Forrás:

Persze imádod a nyarat és a kellemes meleg időt, de cseppet sem bánod, ha már őszbe hajlik a pihenésed. Egy kedves kisváros épp olyan megnyugtatóan hat rád, mintha elvonulnál egy szinte lakatlan szigetre. Ha a gyerekeket is magaddal vinnéd, Anglia egy távoli csücske igazán üdítő lesz számotokra. Cornwall megye csodás tájai és sokszínű pihenési lehhetőségei garantáltan az egész családnak fantasztikus élményeket tartogatnak.

Szállás tipp: Bay retreat villas