Galéria

Kelly Preston élete képekben

Forrás: ...de aztán gyorsan átnyergelt a filmezésre (is), és már húszévesen, 1982-ben a Capitol című szappanoperában játszott.
Forrás: Például (az akkor még nem olyan híres) George Clooney; ez a kép 1985 körül készült. Az első férje Kevin Gage színész volt, de csak két évig éltek együtt a 80-as évek második felében.
Forrás: Ezt túlzás nélkül állíthatjuk. A képen a Titkos imádó című 1985-ös vígjátékban láthatjuk.
Forrás: ...ahogy egy twitterező írta. Ezen a képen egy jótékonysági rendezvényen látható "most keltem fel az ágyból" hajjal, 1987-ben.
Forrás: A kapcsolatnak állítólag akkor lett vége, amikor Charlie véletlenül karon lőtte. A színész azóta is tagadja a dolgot.
Forrás: John Travoltával 1987-ben ismerkedett meg a The Experts című film forgatásán, de csak '91-ben házasodtak össze - Párizsba tartva, egy repülő fedélzetén; fölöttébb romantikus. Ekkor már Kelly terhes volt első gyermekükkel. Sajnos a házasságkötést meg kellett ismételni, mert érvénytelennek lett nyilvánítva. Fiuk, Jett 1992-ben született; csecsemőként Kawasaki-szindrómában szenvedett és később több rohama volt; az egyik alig 17 évesen vitte el. John és Kelly még két gyermeket nevelt: Ella 2000-ben, Benjamin 2010-ben született.
Forrás: John Travolta, Kelly Preston, Bruce Willis és Demi Moore pózol a képen, amely 1994-ben készült egy társasági eseményen. John és Bruce két fontos szereplő az akkoriban bemutatott Ponyvaregény című legendás Tarantino-filmben.
Forrás: ...a címszereplővel, Tom Cruise-szal. (Tom másik partnere a filmben Renée Zellweger volt.)
Forrás: A Jóbarátok spinoffjában is felbukkant Kelly mint Joey (Matt LeBlanc) egyik csaja.
Forrás: Ez amúgy egy Travolta tiszteletére adott estély a cannes-i filmfesztiválon.
Forrás: Hosszú idő óta újra együtt játszott a házaspár  amerikai gengszterről szóló életrajzi filmben. Kelly a maffiózó feleségének szerepében tűnt fel.