Galéria

6 sztár, aki a félrelépései miatt komoly munkáktól esett el

Forrás:

Oscar- és Golden Globe-díjak, és egyáltalán, minden szempontból ő volt az élet császára, egészen addig, amíg a bulvárlapok meg nem szellőztették, hogy megcsalta a feleségét, Jennifer Garnert a bébiszitterrel. Affleck tagadta a pletykákat, de a házaspár nem sokkal ezután szétköltözött. Későbbi barátnőjéről, Lindsay Shookusról (képünkön) is sokan tudni vélték, hogy évekig titokban találkozgatott Affleckkel, amíg amaz még Garnerrel élt. Azóta már ők sincsenek együtt. Ben többször járt rehabon alkoholizmusa miatt, közben játszott néhány filmben, leginkább Batmant, és párszor rendezett is. A 2012-es Argo volt az utolsó nagy dobása, lapzártánkkor.


Forrás:

Ő volt a 90-es évek egyik legfontosabb A-listás sztárja, aki csaknem tíz éve élt együtt Dennis Quaiddel, de aztán 2000-ben a Túszharc forgatásán összemelegedett partnerével, Russell Crowe-val. Azt azonban tagadta, hogy a házassága Quaiddel ennek a liezonnak esett volna áldozatul; állítása szerint az már régesrég véget ért, mire sor került a forgatásra. (Dennis Quaid szerepéről a történetben szinte egyáltalán nem esett szó.) A Túszharc után, hogy, hogy nem, Ryan szinte minden filmje csúfos bukással végződött. Néhány függetlenfilmben játszott, most pedig inkább rendezget.


Forrás:

Jude viszonya a gyerekei bébiszitterével, Daisy Wrighttal, tőrölmetszett sztárbotrányra sikeredett, a bulvárfogyasztók nem is kívánhattak volna jobbat. Mindez 2005-ben történt; a színész nyilvánosan kért bocsánatot akkori partnerétől, Sienna Miller színésznőtől. Persze több más szeretőről is keringtek pletykák.

A viszonyt követően Jude mintha kiesett volna a pikszisből; majdnem minden évben filmezett ugyan, de A tehetséges Mr. Ripley-korabeli fénye ugyancsak megkopott. Végül a Sherlock Holmes-filmekben kezdett újra magára találni, Dr. Watson szerepében.


Forrás:

LeAnn hazájában ugyancsak híres countryénekesnő, aki körül mintha elfogyott volna a levegő, amikor 2009-ben a sajtó kinyomozta, hogy viszonyt folytat Eddie Cibrian színésszel. Mindketten házasságban éltek. Ezt megelőzően LeAnn két Grammyvel és egy csomó jelöléssel büszkélkedhetett, azóta alig hallani a zenei pályafutásáról, és az albumai egymás után hasalnak el. Cibrian maga sem lett A-listás; a Harmadik műszak című tévésorozat volt a legsikeresebb próbálkozása.


Forrás:

A világ legjobb golfjátékosaként ünnepelték egészen 2009-ig, amikor kiderült, hogy számtalan nője van, ráadásul pont nem sokkal azután szellőztette meg ezt a sajtó, amikor a felesége, Erin Nordregen svéd modell életet adott a második gyereküknek. Woods azonnal elvesztette szponzorai és reklámszerződései nagy részét, ezzel milliók pottyantak ki a családi költségvetésből. Nordregen azonnal elvált tőle. Woodsot szexfüggőséggel kezelték, de később, 2015-ben akkori barátnője, az olimpiai bajnok síelő, Lindsey Vonn is szakított vele az állítólagos hűtlenkedései miatt. A golfkarrierje is derékba tört, csak 2013-ban tudott újra nagyobb bajnokságot nyerni, illetve most, 2019 februárjában tért vissza újra.


Forrás:

2013-ban ki gondolta volna, hogy a Blurred Lines című megasláger egynyári üdvöske marad? Az enyhén szexista zenemű 12 héten át tartózkodott a slágerlisták élén, de aztán következett a feketeleves. A felesége, Paula Patton, akivel időtlen idők óta élt együtt, 2014-ben elhagyta, Robin pedig egy egész albummal próbálta visszahódítani, amelynek a Paula címet adta. A lemez meglehetősen alacsony példányszámban kelt el. Ráadásul az asszony sem adta be a derekát, mivelhogy tudott a nőkről (őszintén: aki megnézi a Blurred Linest, az nehezen hiszi el, hogy egy nős férfi énekel benne). Robint mostanában tehetségkutató show-kban és reality paródiákban láthatjuk.