Galéria

Ha a pasid ezt az 5 dolgot csinálja a neten, lehet, hogy nem boldog a kapcsolatban

Forrás: Ha már a megismerkedések kezdetén is sokat böngészte a Facebookot, Instagramot, úgy nincs okod aggódni. Ha viszont ez nem volt rá jellemző, és csak az elmúlt hetekben lett rendkívül aktív, fontos megkérdezned magadtól, vajon mi az oka? Ha az egyik fél állandóan online van a közösségi oldalakon, az előbb-utóbb sajnos féltékenységet válthat ki a másikból, hiszen ő nem érti, ki vagy mi miatt lett ilyen aktív a párja, kikkel beszélget, és egyáltalán miért a netes világot választja a valós, minőségi idő helyett. Pláne, ha a zöld pötty ott van a neve mellett, de a partnere üzeneteire csak sokára válaszol. Ez az első jel, ami a boldogtalanságot jelzi előre!
Forrás: Ha ismerősök maradtak az exével a szakítás után, akkor elkerülhetetlen, hogy időnként ne dobja fel a Facebook egy-egy posztját. Ilyenkor természetes, hogy megnézi a képeket, de ha azon kapod, hogy gyakran ellenőrizgeti a volt barátnője profilját, és a keresőben is mindig ott a neve, úgy nem árt végiggondolni, vajon mi lehet ennek az oka. Sajnos sok esetben azok, akik folyamatosan csekkolják az exüket, még nem léptek túl rajta, pláne, ha lájkokkal és hozzászólásokkal igyekeznek felkelteni az ex figyelmét.
Forrás: Kitesz egy közös képet, vagy posztolja, hogy épp merre jártok, de csak azért, hogy az exe is lássa? Ha még szóba is hozza, hogy biztosan zavarja most őt, hogy épp ezen a helyen nyaraltok, úgy kétszer is meg kell gondolnod, mennyire van jövője ennek a kapcsolatnak. Valószínű, hogy még mindig az előző szakításon rágódik, és elsősorban az fontos neki, hogy mások lássák, nincs egyedül.
Forrás: Nincs olyan dolog, amit ne osztana meg valamelyik közösségi oldalán, annak ellenére, hogy régen nem volt ilyen aktív? Ha a srác még azt is kiteszi a Facebookra, hogy épp milyen zenét hallgat, vagy az Instagramra galériában tölti fel a fotókat arról, hogy reggel mit evett és mit ivott, úgy valamilyen oka van ennek a változásnak. Szakértők már észrevették, hogy általában azok válnak hirtelen aktívvá a neten, akik épp egy szakítás előtt állnak, mert ilyenkor fontossá válik nekik a visszacsatolás arról, hogy mások érdeklődnek irántuk.
Forrás: Ráír azokra a régi barátokra, akikkel sok-sok éve álltak közel egymáshoz, vagy olyan iskolai szerelmeket keres fel, akikkel sosem teljesült be a kapcsolatuk? Ha valaki elégedetlen az életével, és valamilyen változásra vágyik, elsősorban mindig azokkal próbálja felvenni a kapcsolatot, akik egykor fontosak voltak neki, mert ismeri őket, és ez hamis biztonságérzetet ad számára.