Galéria

7 lélekmelengető Tom Hanks idézet, hogy könnyebben menjen a napod

Forrás:

A kedvességről: ¨Kedvesnek lenni annyit jelent, mint nyitottnak lenni egy egyszerű döntés meghozására, mely egy kicsivel jobbá teszi a napot.¨ mondta egy reggeli műsorban 2019-ben.

 


Forrás:

Így beszélt a szülőségről a New York Times-nak 2019-ben: ¨Az egyetlen dolog, amit végülis egy szülő megtehet [a gyerekéért] az, hogy azt mondja szeretlek, semmi rosszat nem tudsz csinálni, nem tudod megbántani az érzéseimat, remélem, hogy néha megbocsátasz nekem, mit tudok tenni érted? Ezt ajánlod fel nekik. Hogy bármit megtennél, amitcsak lehetséges, hogy biztonságban legyen.Ennyi. Ajánld fel ezt neki és csak szeresd.¨


Forrás: A közönséghez való kapcsolatáról: ¨Szeretném azt hinni, hogy reflektáltam a nézők életére valamilyen módon a mozi hatalmas, hazug és csillogó arénáján keresztül. Shakespeare fogalmazta meg a legjobban: Tarts tükröt a természetnek. Az emberi viselkedés megérdemli a vizsgálatot és az ünneplést.¨ - mondta Oprah-nak 2001-ben.
Forrás:

¨Ha gondoskodunk egymásról, segítünk, ahol tudunk és feladunk valamennyit a kényelmünkből...ez is el fog múlni!¨- írta a Twitteren a koronavírussal kapcsolatos bezárkózásról.


Forrás:

A témákról, melyek mint írót és színészt foglalkoztatják: ¨Végülis minden a kapcsolódásigényérőlszól. Nem csak emberiség szintjén, de az egyének szintjén is. Újra és újra keressük azt a valakit, aki olyan, mint egy varázskulcs számunkra, aki segít azt érezni, hogyvalami nálunknál nagyobbhoztartozunk.Enélkül nem lenne vidám hely a világ.¨- mondta egy 2017-es interjúban, amit a Guardiannek adott.


Forrás:

Tartós optimizmusáról így beszélt a Guardiannek 2017-ben: ¨Azt hiszem az a reflex következtetés, hogy ha optimista vagy, akkor naiv is. Vagy, mert lényegében vidám vagy, akkor nem veszel tudomást a valódi dolgok fájdalmáról, arról, hogy mi folyik a világban. De nem ez a helyzet. Érzem mindennek a súlyát. De nem tehetekróla, hogy reggelente felkelve arra gondolok, hogy: Vajon milyen jó dolog fog történni ma?¨


Forrás:

Az öröm másokkal való megosztásáról: ¨Miért ne érezhetnénk jól magunkat? Miért ne hozzunk egy kis örömöt bármibe a hosszú repülőúttól kezdve a rövid liftben töltött ideig, vagy a csevegésbe, amíg együtt várakozunk a sorban az óriásméretű tejeskávéinkra? Számomra ez a természetes módja a dolgoknak.¨ - mondta 2019-ben az NPR-nak.