Galéria

Hollywood legbotrányosabb szakításai

Forrás: Tudtad, hogy Anne Hathaway is túl van már egy váláson? A színésznő még a 2000-es évek elején ismerte meg első férjét, Raffaello Follierit, akibe azonnal beleszeretett. A férfivel irigylésre méltó életet éltek, hatalmas luxusban: jachtokon múlatták az időt, drága lakásokat béreltek, és semmit sem vontak meg maguktól. Azonban hamarosan kiderült, hogy a férfi nagy vagyona sikkasztásokból és csalásokból származik. A színésznő ugyan elhagyta a férfit, de néhány nappal később az FBI az ő ajtaján is kopogtatott, így minden drága ékszert, amit valaha is ajándékba kapott férjétől, le kellett adnia a rendőrségen. Anne Hathaway-nek elmondása szerint fogalma sem volt arról, mivel üzletel férje, ezért rögtön el is vált tőle, és ma már nagyon boldog házasságban él jelenlegi párjával. Ami Raffaellót illeti, pár évre lecsukták, majd Olaszországba költözött.
Forrás: 1991-ben, az Flatliners című film forgatásán ismerkedtek össze, és kifejezetten komolyan indult a kapcsolatuk. Úgy tűnt, hogy össze is fognak házasodni, azonban a színésznő egyetlen nappal előbb lemondta az esküvőt, és lelépett a helyszínről Keifer Sutherland egyik barátjával. Állítólag az oka az volt, hogy Julia Roberts karrierje olyannyira átvette az irányítást az élete felett, hogy nem állt még készen az esküvőre, és inkább a munkájára szeretett volna koncentrálni, amire az utolsó pillanatban ébredt rá. Az egész világot meglepte akkor döntésével, pláne, hogy utána rögtön összejött a színész jó barátjával, de Kiefer ma már egyáltalán nem haragszik exére.
Forrás: Sokáig őket is Hollywood álompárjaként emlegették, gyakran dolgoztak együtt, közös filmeken és videoklipeken egyaránt. A szakításuk teljesen váratlanul érkezett, még az énekesnő számára is: 2004-ben Ben Affleck lefújta az eljegyzésüket, Jen pedig egy interjúban mesélt arról, hogy úgy érezte, a szívét tépik ki a mellkasából. És az sem sokat segített neki, hogy az egész a nyilvánosság előtt zajlott le, ráadásul sokan viccelődtek azon, hogy mennyire szerencsétlen a szerelemben, hiszen minden kapcsolata szakításba torkollt. Ben Afflecket kevésbé rázta meg a szakítás, hiszen alig pár hónappal később már nyilvánosság elé állt új szerelmével, Jennifer Garnerrel.
Forrás: Hollywood egyik leghíresebb válása kétségkívül Jenniferhez és Bradhez kötődik, akiket sokáig a legnagyobb álompárként tartottak számon. Amikor 2005-ben bejelentették, hogy külön folytatják útjukat, mindenki tudta, hogy a Mr. & Mrs. Smith forgatása játszott szerepet a szakításban, ahol a színész megismerte Angelina Jolie-t, majd fülig bele is szeretett. Bár ők állítják, hogy egészen addig semmi sem történt, amíg Brad foglalt volt, látva a kettejük közötti kémiát, ezt sokan nem hitték el nekik. Valószínűleg Jennifer Aniston sem, aki később egy interjúban nyilatkozta, hogy amikor férje a filmet forgatta, az bizony messze nem volt az év fénypontja számára. A válásuk után hosszú évekig egyáltalán nem beszéltek egymással, és kínosan ügyeltek arra, hogy soha ne forduljanak meg ugyanazon az eseményen. Egészen tavalyig, ugyanis mióta Brad és Angeline válására is sor került, a két ex ismét baráti viszonyba került.
Forrás: És ezáltal kilyukadtunk Brad Pitt másik híres válásához, ami az elmúlt években rengeteg energiáját felemésztette. Angelina Jolie-val való házassága 10 év után ért véget, hat közös gyermekük elhelyezésében pedig nem tudtak dűlőre jutni. A válás okát sosem osztották meg, de rengeteg pletyka kapott szárnyra arról, hogy Brad Pitt alkoholfogyasztása, valamint egy komoly vitája Maddox-szal pontott tett a házasságra. A színésznő ragaszkodott ahhoz, hogy mindegyik gyermeke nála maradjon, és Bradnek csak látogatási joga legyen, ám a színész ezt nem volt hajlandó elfogadni, és kezdetét vette egy komoly per. Brad Pitt egy időre elég rossz állapotba került, nyilvános megjelenésein nem is hasonlított magára, de szerencsére az utóbbi időben már ismét magára talált, sőt, nemrég Angelina Jolie lakásán is járt, hogy a kapcsolatukat kicsit jobb szintre emeljék.
Forrás: Mindössze 14 hónapig voltak házasok, amikor Katy Perry első válásán keresztülment. Noha köztudott volt, hogy Russell Brand nem a leghűségesebb férfi Hollywoodban, az énekesnő hitt szerelmük erejében, és adott neki egy esélyt. Azonban egy év után a férfi SMS-ben közölte feleségével, hogy részéről ez ennyi volt, és beadja a válókeresetet. Később aztán több interjúban is beszólt volt nejének, és arról mesélt, hogy milyen borzasztó volt együtt élni vele, és az üresfejű sztárok élete számára visszataszító volt. Nem örült annak, hogy Katy Perry sikeres karrierje miatt rengeteget turnézott, így eltávolodott tőle, és rájött, hogy nem akar egyszerűen csak az énekesnő férjeként nagyobb hírnévre szert tenni.
Forrás: A színésznő 5 éve élt házasságban Jesse James-szel, amikor 2010-ben hatalmas botrányra került sor. Több nő is előállt azzal, hogy a zenésszel afférba keveredtek, hamarosan pedig bebizonyosodott, hogy Jesse James valóban számtalan alkalommal megcsalta Sandra Bullockot. A színésznő a hírek hatására úgy döntött, hogy beadja a válópert, és végleg hátat fordított exférjének, aki ugyan elvonult rehabra, de később elmondta, hogy nem bánta meg a félrelépéseket, mert a megcsalás az élete része. Nem túl kellemes ezt hallani az exedtől, igaz?
Forrás: Demi Moore és Ashton Kutcher kapcsolata eleinte mindenkit meglepett a 15 éves korkülönbség miatt, de sokáig úgy tűnt, hogy tényleg jól összepasszolnak. Két év együttlét után egybekeltek, és bár lányait eleinte zavarta a kapcsolat (Rumer elmesélte, hogy egy időben Ashton poszter volt a falán, és látni őt az anyukájával "fura" volt), ők kitartottak egymás mellett. Az 5. házassági évfordulójuk idején röppent fel a pletyka, hogy a színész félrelépett, és bár akkor tagadta, később újabb hírek érkeztek a félrelépéséről. Végül ezek hatására Demi Moore a válás mellett döntött, de legújabb könyvében több meglepő részletről is kitálalt, kezdve vetélésétől egészen Ashton Kutcher meglepő elvárásaiig, amelyek miatt az alkoholhoz menekült, és egy időre lányaitól is teljesen eltávolodott.
Forrás: 2003-ban egy díjátadón ismerték meg egymást, és bár Cameron Diaz 9 évvel idősebb volt az akkor 22 éves Justinnál, mégis szerelem szövődött közöttük. A kapcsolatukat gyakran övezték pletykák arról, hogy az együtt töltött négy évük alatt mindketten félreléptek párszor, emiatt többször pert is indítottak különböző lapok ellen. Amikor 2007-ben szakítottak, igyekeztek titokban tartani a részleteket, ám hamar fény derült arra, hogy míg Justin házasodni szeretett volna és családot akart alapítani, addig Cameron nem állt készen erre.
Forrás: Közel öt éven át figyelhettük, ahogy Selena Gomezék egymásra találnak, majd szakítanak, mélypontra zuhannak, aztán ismét összejönnek. Hogy mi volt a szakítások oka, sosem derült ki igazán, de közeli barátok elmondták, hogy nagyon egészségtelen volt közöttük a kapcsolat, folyamatosan mentális gondokkal küzdöttek, amelyeket ráadásul egymásnak idéztek elő. A féltékenység, bizalomhiány nagyon sokat rontott a helyzetükön, de sosem tudták igazán elengedni egymást. Egészen a legutóbbi alkalomig, amikor Justin Bieber a szakítás után nemsokkal összejött exével, Hailey-vel, majd pár hét után eljegyezte, és már egy ideje házasok is. Selena Gomeznek nem ment ilyen könnyen a továbblépés, komoly autoimmun betegsége pedig rátett egy lapáttal a helyzetre, így nem egyszer rehabilitációs központba kellett vonulnia mentális gondok miatt.
Forrás: Több oka is volt annak, hogy az énekesnőnek véget ért kapcsolata ausztrál milliárdos pasijával. Állítólag Mariah Carey kicsit túlzásba esett a pénzköltéssel, ráadásul gyakran nyilatkozott életük privát szférájáról is, így egy idő után a férfi úgy érezte, nincs titok a kapcsolatukban. Ráadásul féltékenységi gondok is akadtak közöttük, hiszen egyre jobban zavarta őt az, hogy Mariah és háttértáncosa milyen közel állnak egymáshoz (később össze is jöttek, szóval valamilyen szinten ennek a félelemnek volt alapja). A helyzet eléggé elfajult közöttük, és nem sokat segített a dolgon az, hogy Mariah Carey egy valóságshowba is jelentkezett, így a sok-sok probléma miatt a férfi szakított vele.
Forrás: 6 év házasság után vált el Tom Cruise és Katie Holmes, amivel mindenkit megleptek, hiszen nem volt jele annak, hogy problémákkal küzdenének. A válásuk részleteit viszont kimondottan nagy titok övezi, sőt, több pletyka röppent fel azzal kapcsolatban, hogy milyen feltételekbe kellett beleegyeznie a színésznőnek azért, hogy kislányuknak teljes felügyeleti jogát megtarthassa. Egyes infók szerint 5 éven át szinglinek kellett maradnia (legalábbis látszólag), ezért Jamie Foxx-szal való kapcsolatára sem derülhetett fény a határidőn belül. Azóta sem beszélnek exférjével, sőt, állítólag a férfi évek óta nem is találkozott személyesen kislányával, Surival.
Forrás: Miley és Liam első szakítása még évekkel ezelőtt történt, 2013-ban, akkoriban pedig eléggé a feje tetejére állt az énekesnő élete. Miley Cyrus teljesen megváltozott, rövidre nyírta haját, és folyamatosan botrányaival, döbbenetes viselkedésével került az újságok címlapjára. Mindenki aggódott egészségéért, hiszen látszott, hogy mentálisan gondokkal küzd, mindeközben viszont ő állította, hogy végre valóban önmaga tud lenni. 2016-ban aztán ismét összejöttek, sőt, 2018 szilveszterén összeházasodtak. 9 hónap után jelentették be a válásukat, Miley pedig rögtön tovább is lépett, ezzel meglepve az egész világot.
Forrás: Az utóbbi évek legbotrányosabb válása Johnny Depp és Amber Heard nevéhez fűződik! 15 hónap házasság után a fiatal színésznő be is adta a válópert azzal az indokkal, hogy Depp bántalmazta őt fizikailag, és távolságtartási végzést akar kérni ellene. A színész állította, hogy ilyen sosem történt, és valójában ő volt a bántalmazás áldozata, ráadásul meggyőződése volt, hogy exneje a pénzét szeretné megszerezni, így aztán hatalmas botránnyá alakult ki. 2016 óta próbálnak dűlőre jutni, ez idő alatt mindkettejükről döbbenetes felvételek, információk és hanganyagok kerültek nyilvánosságra, és senki sem tudja, valójában mi történt kettejük között.
Forrás: Ki hitte volna, hogy a sztárpár kapcsolata ennyire elfajulhat? Ráadásul lányuk, Ireland Baldwin a válás kellős közepén találta magát, amikor 2007-ben előkerült egy hangfelvétel arról, ahogy a színész saját lányát "goromba, agyatlan kismalacnak" nevezte. Ezt követően egy hosszadalmas és botrányokkal teli válási folyamat vette kezdetét, hiszen mindketten harcoltak azért, hogy gyermekük felügyeleti jogát megkapják. Alec Baldwinnak dühkezelési terápiára kellett járnia, pláne, miután beismerte, hogy meg akarta ölni a színésznő ügyvédeit. Hosszú időbe telt, de mára már sokkal jobb lett a viszonyuk!