Galéria

Híres apák akik egyedül nevelték fel gyermekeiket

Forrás:

Több mint 10 évvel ezelőtt, Liam Neeson felesége, Natasha Richardson síbalesetet szenvedett, mely során fejét erős ütés érte. Néhány nappal később meghalt. Neeson ekkor egyedül maradt két  fiával. Daniel csak 12, Micheal pedig 13 éves volt. Sok időbe telt, mire a család feldolgozta a tragédiát, de sikerült megbirkózniuk a veszteséggel. Liam Neeson azóta gyermekeinek szenteli életét, nem szeretne többé senkit feleségül venni.


Forrás: A sztár 1980-ban házasodott össze Cassandra Harris-el, akivel két gyermeket örökbe fogadtak. Cassandránál azonban sajnos nem sokkal később petefészekrákot diagnosztizáltak, mely ellen 1991-ben feladta a harcot. A színész ekkor egyedül maradt két kicsivel. Évekkel később találkozott csak mostani feleségével, Keely-vel, akivel később két gyermekük született, ám Keely a színész mind a négy gyermekét sajátjaként neveli.
Forrás:

Nicolas Cage fia, Weston, 1990-ben született. A színész akkor nem állt házastársi kapcsolatban a kicsi édesanyjával, és nem sokkal Weston születése után szakítottak is. A színész ekkor arra kérte exét, hogy adjon neki teljes felügyeleti jogot, hogy ő nevelhesse a fiút, a nő pedig ebbe belement. A sztár és Weston a mai napig nagyon közel állnak egymáshoz.


Forrás: Al Pacino három gyerek büszke apukája, ám házas nem volt soha. A színész szerelmi élete ugyanis nem alakult valami jól, a hosszú kapcsolatok nem mennek neki. Első gyermeke, Julie 1989-ben született, 2001-ben pedig a színésznőtől, Beverly D'Angelotól születtek meg ikreik, Olivia és Anton. A pár néhány évvel később szétment, ám Al Pacino harcolt a 50-50 százalékos felügyeleti jogért, és soha nem volt az a munka, ami mellett ne talált volna időt a srácokra.
Forrás:

Colin Farrell két fiát, Jamest és Henry-t neveli egyedül. Az első gyermek a modell Kim Bordenave-től született, de a kapcsolatuk hamar befuccsolt, James pedig az apjával maradt. Aztán 2009-ben a sztárnak a második fia is megszületett, de Colin ezen kapcsolata sem működött, a fiát viszont mindenképp magához akarta venni.


Forrás: A válása után Lenny Kravitz egyedül kezdte nevelni lányát, Zoët. Bár a szülők megosztott felügyeletben állapodtak meg, ám 11 évesen Zoë végleg apukájához költözött, a "szerelem" pedig azóta is hatalmas köztük.
Forrás:

A The Walking Dead sorozat sztárja, Norman Reedus éveken át egyedül nevelte fiát, Mingust. A sztár gyermekének édesanyja Helena Christensen szupermodell, ám a pár kapcsolata hamar véget ért. Norman és Helena elvileg megosztva nevelik a srácot, ám Mingus ideje nagyobb részét Los Angelesben tölti apjával.