Galéria

Új galéria (2023. 06. 24)

Forrás:

Az indiai színésznő, aki 2000-ben a Miss World szépségverseny győzteseként lett híres, egy-két évig Amerikában járt középiskolába, és ezalatt kemény támadásoknak volt kitéve pusztán a barna bőre miatt. „Brownie”-nak, „Curry”-nek csúfolták és közölték, hogy „menjen vissza az elefántja hátán oda, ahonnan jött”. Priyanka azt állítja, ez súlyosan aláásta az önbizalmát. Később, amikor visszatért Indiába, hogy ott fejezze be a középiskolát, egy osztálytársnője pécézte ki magának. „Azt hiszem, nem kedvelt, mert tetszettem a fiújának vagy ilyesmi. Pokollá tette az életemet. Csúfolt és nekilökött az öltözőszekrénynek.”


Forrás:

Blake magas, szőke és hosszú lába van, azt hinné az ember, hogy őt inkább irigyelték, mint csúfolták volna az iskolában. De úgy látszik, a nyilvánvaló modellalkat sem elég, hogy megússza az ember. „A gyerekek folyton viccet csináltak belőlem az általános iskolában, és Nagy Madárnak neveztek (mert ‘túl magas’ voltam és ‘sárga’ volt a hajszínem). Így kell a legjobb barátoddá tenni, ami egykor ártott neked” – írta az Instagramon a Szezám utcabeli Nagy Madárral pózolva.


Forrás:

Képzeld el, hogy texasi kisfiú vagy a 60-as években, akit leginkább a divat és az öltözködés érdekel. „Nem voltam jó amerikai fociban vagy más csapatsportban, nem tudtam, melyik végén kell megfogni a pisztolyt, és nem is érdekeltek ezek a dolgok, úgyhogy cukkoltak rendesen – idézi fel a divattervezőből lett filmrendező. – Még ma is, ha elsétálok egy csapat gyerek mellett, lehetnek akár nyolcévesek, és fociznak, és felém repül a labda, elönt a pánik: ‘Istenem, ki fognak röhögni, mert nem tudok belerúgni a labdába.’ Ez egyfajta instant félelem.”


Forrás:

„Minden nap megkaptam az iskolában, hogy csúnya vagyok. És senki sem akart barátkozni velem – nyilatkozta nemrég Jessica. – Ha bármit tehetek a fiatal lányokért és drukkolhatok az embereknek, akiknek időnként alacsony az önértékelésük, ezt akarom tenni.”


Forrás: Henry Cavill

A színész több filmben is eljátszotta Supermant, a Batman Superman ellen, Az acélember és Az igazság ligája című filmekben is; de az ő fizikuma sem volt mindig ilyen acélos. „Dagadt Cavill, ez voltam én – idézi fel rázós kölyökkorát Henry. – Naponta négyszer zokogtam anyukámnak a telefonba.” A jó hír az, hogy Superman karakterét is erre a traumára tudta építeni. „Az én Supermanem lényegében egy olyan csávó, aki egész életét egyedül töltötte.”


Forrás:

Ennek a gyönyörű színésznőből lett sztár-üzletasszonynak se volt felhőtlen gyerekkora. „Olyan durva bullyingnak voltam kitéve, hogy apukám minden nap elkísért az iskolába, nehogy megtámadjanak – idézi fel egy interjúban. – Az iskolaorvosi rendelőben ettem meg az ebédemet, hogy ne kelljen a többi lánnyal együtt ülnöm. Azon kívül, hogy félig európai, félig mexikói származású vagyok, a szüleimnek sosem volt pénze, úgyhogy nem voltak trendi cuccaim vagy menő iskolatáskám.”


Forrás:

„Csúnyának neveztek, azt mondták, nagy orrom van, idegesítő vagyok… Hülyén nevetsz, fura vagy, miért énekelsz állandóan, miért sminkelsz ilyen idiótán?” – emlékszik vissza Gaga. Ezek a tapasztalatai viszont segítettek a Csillag születik-beli karaktere megformálásában. „Csak vissza kellett mennem fejben a gyerekkoromba, amikor kinevettek, amiért nagyot mertem álmodni” – mondta.