Galéria

Sztárok, akik utálják a social mediat

Forrás:

A humorista Amy Pohler nem szereti a közösségi médiát. Próbálja minél jobban elkerülni a közösségi oldalakat és már alig olvas online mert mindig elromlik a kedve tőle. A Paper Magazinnak adott interjújában azt mondta, „ őrülten sok Instagram selfie születik manapság” és, hogy „ míg régen a kép csupán kiegészített egy tartalmat, ma már maga a kép a tartalom”. Nem tudunk nem egyet érteni.

 

 


Forrás:

Benedict Cumberbatch úgy érzi, hogy nem tudna kielégítő tartalmat gyártani a követői számára és hogy a közösségi média „mérgező”. Pont ezért ő inkább marad a színészkedésnél és a tehetségével tartja meg a rajongóit a posztok helyett.

 

 


Forrás:

Mila Kunis egy interjúban mondta el, hogy „ …(az  internet) csúnya fordulatot vett és ma már arról szól, hogy ki a leghangosabb, ki a legmérgesebb és ki a legnegatívabb.” És ebből köszöni szépen ő nem kér. Nem hibáztatjuk érte.

 


Forrás:

Bár sokan örülnének neki, ha George Clooneynak lenne Insta profilja a sztár nem szereti a közösségi médiát. Szerinte ma már, ha valaki népszerű az interneten, a közvélemény szerint biztosan tehetséges is, pedig a két dolog nem jár kéz a kézben.

 

 


Forrás:

Kate Winslet szerint nincs rosszabb hely a közösségi médiánál egy fiatal nő számára. A „tökéletes” influenszerek elérhetetlen elvárások elé állítják a fiatalokat és ez igazán veszélyes is lehet.

 

 


Forrás:

Bradley Cooper elismeri, hogy a közösségi médiát lehet jó célokra is használni, de ő személy szerint nem szereti. Azt gondolja, hogy jó felület arra, hogy az ember promótálja magát, de szerinte, ha valami igazán király azt úgyis megjegyezzük.


Forrás:

Scarlett Johansson indoka arra, hogy miért nem használja a közösségi hálózatokat teljesen ésszerű. A színésznő úgy érzi, hogy „az utolsó dolog amire vágyik, hogy kitegye az internetre, ahogyan vacsorát főz vagy ügyeket intéz” és „szeretné a lehető legprivátabb életet élni.”

 

 


Forrás:

Emily Blunt nem tartja magát konzervatívnak, de ha a közösségi médiáról van szó egy igazi „őskövület”. A színésznő szerint szomorú, hogy a rajongók ma már „ közösségi média pénznemeként” tekintenek a sztárokra és nem vágynak valós, értékes interakciókra.

 

 


Forrás:

Daniel Radcliffe soha nem regisztrált fel közösségi platformokra, mert tudja, hogy azok nem neki valók. Állítása szerint „biztosan vitákba keveredne” és ehhez nincs elég lélekjelenléte. Az internet egyszerűen nem neki lett kitalálva.

 

 


Forrás:

Jennifer Lawrencnek bár van egy titkos profilja nem oszt meg rajta semmit, csupán figyeli a történéseket. Állítása szerint azért tesz így, mert már így is eleget gúnyolódott rajta az internet, nincs szüksége egy hivatalos felületre is hozzá.