Galéria

Ennyi változtak 20 év után az Álljon meg a nászmenet! sztárjai

Forrás: Julia Roberts 20 év elteltével is káprázatosan szép, nem hiába ő lett nemrég a People Magazin szerint a világ legszebb nője – immár ötödjére.
Forrás: Ez elmúlt 20 évben Julia Oscart nyert, anyuka lett, s még mindig Hollywood egyik legfényesebb csillaga.
Forrás: Cameron alakította a filmben a menyasszonyt, Kimmy Wallace-t.
Forrás: Cameron sem moccan a hollywoodi élbolyból, filmjei mellett könyvet is írt, amivel a bestseller-listák élére került; 2015-ben férjhez ment Benji Maddenhez, azóta kevesebbet hallani a színésznőről.
Forrás: Íme a férfi, akiért harcba szálltak a szépségek...
Forrás: Dermot Mulroney színészt azóta több vígjátékban is láthattuk: a Lagzi-randi és a Kőkemény család című filmekben is főszerepet kapott. Mostanra 3 gyermek édesapja lett, és elég szexisen megőszült a színész.
Forrás: Te is imádtad George-ot, Julianne meleg haverját?
Forrás: Rupert Everett a mai napig elfoglalt, sok filmben szerepel, ő szinkronizálta a Shrekben Szőkét, de az idő múlása azért jócskán meglátszik rajta: idén 58 éves a világsztár!
Forrás: Emlékszel még a filmben a rosszmájú, nagyszájú ikrekre?
Forrás: Rachel Griffiths (az előző képen a bal oldali testvér) a mozi után a tévé felé vette az irányt, és 2002-ben egy Golden Globe-díjat is bezsebelt!
Forrás: A másik testvért alakító Carrie Preston is tévézni kezdett: 7 évadon át játszott a True Bloodban ls a CBS The Good Wife című sorozatában.
Forrás: Meglepetés! A göndör hajú kisfiú, Christopher Masterson is felnőtt ám!
Forrás: Sok filmben nem láthattuk a színészt, aki most leginkább dj-ként dolgozik Chris Kennedy néven. De alig lehet ráismerni, ugye?