Galéria

7 ok, amiért a pasi nem ír vissza

Forrás: Ha éppen bulizni ment a haverokkal, akkor lehet hogy elvesztette, vagy eltört a telefonja. Ha otthagyta a mobilját a taxiban, vagy a klubban, akkor se tud visszaírni. Ilyenkor aggodalom helyett csekkold le a közösségi média felületét, mert sokan ott jelzik az ismerőseiknek, ha ilyen történt. Egyébként meg, ha érdekled a pasit, akkor rád fog írni magától is, akár elvesztette a telefonját, akár nem. 
Forrás: Szerinted aranyos dolog meglepő időpontokban emojival bombázni a pasid? Szerintünk is! Viszont a férfiak nem bírják. Néha a kevesebb több, engedd meg, hogy ő írjon rád. A túlságosan ráakaszkodós lányoktól elmenekülnek a férfiak.
Forrás: Sajnos előfordul az ilyesmi. Egy ideig minden szép, ismerkedtek, érdeklődik, aztán etűnik. Gyakran megesik, hogy azért ghostingol egy fiú, mert menet közben valaki másban látta meg a nagy őt. Mit tehetsz? Tovább lépsz.
Forrás: Lehet, hogy valami olyat mondtál, ami nem tetszett neki, lehet, hogy ő mondott olyat, ami kínos számára. Ha a pasi olvasatlanul hagyja az üzeneted, akkor valami ilyesmiről lehet szó. Adj neki időt. Ha visszatér és folytatjátok az ismerkedést, akkor szuper, ha pedig nem, akkor jobb hogy ilyen hamar elváltatok.
Forrás: Borzasztó, hogy ezt kell írnunk, de ilyen is előfordul. A pasik gyakran folytatják a flörtölést akkor is, h egyébként az elejétől fogva tudják, hogy nem akarnak kapcsolatot. Lehet, hogy csak mást akart féltékennyé tenni, lehet, hogy nincs meg a szikra. A lényeg, hogyha eltűnik, engedd menni.
Forrás: Amikor a pasik együtt vannak a haverjaikkal, nem szívesen veszik fel a telefont. Nem akarnak cukiskodó hangon beszélni és lehet, hogy azt se szeretné, hogy tudd, becsípett. A fiúkat engedni kell. A leggyorsabban úgy érheted el egy fiúnál, hogy köddé váljon, ha nem engeded a haverjaival elég időt tölteni.