Galéria

5 csillagjegy, akik csak 30 éves koruk körül találják meg a nagy Ő-t!

Forrás:

Bár alapvetően nincs gondjuk a jegy szülötteinek a szociális élettel, sőt, nagyon könnyen képesek a másik nemet az ujjuk köré csavarni, mégis csak később találják meg a szerelmet. Hogy miért? Mert szeretnek tisztán látni, számukra nagyon fontos, hogy lássák, milyen végkifejlettel alakulhat az adott kapcsolat. Ha pedig a fejükben nem áll össze a kép, akkor köszönik, de továbbállnak. Kissé hamar feladják…


Forrás:

Az egyik legválogatósabb csillagjegy, aki létezik, főleg, hogy szeretnének nagyon romantikus partnert találni. Az a rengeteg elvárás, ami a fejükben egy konkrét személlyé állt össze, nem engedi, hogy kísérletezzenek, ismerkedjenek. Az ismerkedési fázisban pedig igencsak megnehezíti a helyzetüket, hogy állandóan analizálják a randipartnert.


Forrás:

Szeretik a függetlenséget, sőt, valójában a prioritásuk élén áll, hogy ezt meg is őrizzék. Mindennek pedig nem is tulajdonítanak különösebben jelentőséget egészen a húszas éveik végéig, akkor azonban elkezd érlelődni bennük a gondolat, hogy jó lenne egy stabil kapcsolatban élni.


Forrás:

Nagyon karrierorientáltak, amit a legtöbb esetben hangoztatnak is, hiszen ezzel meg is van számukra a tökéletes kibúvó a kapcsolatok ápolása alól. Szeretik a pró és kontra listákat, és gyakorlatilag már az első találkozás előtt képesek eldönteni, hogy jó, avagy rossz lesz-e az esetleges kapcsolat a másikkal. Nekik idő kell ahhoz, hogy belássák, nem minden a karrier és hogy az egyéjszakás kapcsolat sem elégíti ki őket...  


Forrás:

Számukra egy nagy buli az élet, és egészen addig, amíg van társaságuk a szórakozáshoz, eszükbe sem jut leszögelni magukat valaki mellé. Általában kezdeményező típusok, számukra nem jelent gondot az ismerkedés, vagy a századik első randi. Különösen fontos számukra, hogy tudják működik a kémia a másikkal, addig érzelmileg nem is hajlandóak semmit beletenni az esetleges kapcsolatba.