Galéria

Mamma Mia 2 meglepő részletei

Forrás:

Sophie nagymamáját Cher alakítja a második filmben, ám az énekesnőt sosem kérték fel a szerepre. Szimplán megmondták neki, hogy ő fogja játszani, és kész. Chert egykori menedzsere kereste fel telefonon, és közölte vele, hogy muszáj elvállalnia a munkát, majd rátette a telefont, mielőtt nemet mondhatott volna.
Forrás:

Andy Garcia karaktere, Fernando csak azután született meg, hogy a forgatókönyv már kész volt. A készítők szimplán azért írták bele őt mégis a sztoriba, hogy Cher az erkélyen állva észrevegye őt, és felkiálthasson: Fernando! És persze hogy aztán elénekelhessék azt a dalt is.
Forrás:

A fiatal Harryt, Billt és Samet alakító színészek hat héten át laktak együtt Horvátországban, miközben felvették a film jeleneteit. Ez idő alatt nagyon jó barátság is alakult ki közöttük.
Forrás:

Az egyik jelenetben Lily Jamesnek sírás közben kellett énekelnie, és egy lovat megölelnie, ám az állatnak nem sok kedve volt ehhez. A színésznő később egy interjúban elmesélte, hogy minden alkalommal a ló a fejével kicsit meglökte őt, és összesen talán kétszer sikerült felvenniük ezt a jelenetet úgy, hogy az állat nem mozdult bele a képbe.
Forrás:

A film végén található egy jelenet, amikor az összes szereplő táncol és a Super Trouper című slágert éneklik. Ezt valójában úgy vették fel, hogy a rendező közölte velük, szimplán érezzék jól magukat és bulizzanak, aztán ebből vágták össze a videót.