Galéria

Ez a klasszikus hollywoodi filmsztár lennél a csillagjegyed szerint

Forrás:

Katherine Hepburn az egyik első olyan hollywoodi híresség volt, aki nem csak a filmvásznon volt erős, hanem a valóságban is. Bátorsága, önbizalma és őszintesége benned is megtalálható. Mivel hozzád hasonlóan szerette a kényelmet, ő arról vált híressé, hogy azért vett fel nadrágot, mert sokkal kényelmesebbnek találta, mint a szoknyát.


Forrás:

Bikaként az érzékiségről ismernek fel, az olasz színésznő, Sophia Loren pedig a klasszikus érzékiség egyik mintapéldája. Emellett nagyon erős is és világéletében fontos volt számára a biztonság.

 


Forrás:

Marilyn Monroe Hollywood egyik legikonikusabb csillaga. Híressége átível évtizedeken, kultúrákon. Sok hasonló tulajdonságotok van, például mindketten kifejezőek, barátságosak vagytok, de van egy komoly énetek is. Marilynként humorosan viselkedett, belül viszont gyerekkori élményei miatt nagyon törékeny nő volt Norma Jean.

 


Forrás:

Szentimentális, intuitív és érzelmes típus vagy, ezért hasonlítasz az Óz, a csodák csodája című film sztárjára, Judy Garlandra. Csak úgy sugárzott róla az érzelmesség, minden szerepében érezhető ez a tulajdonság.

 


Forrás:

Rita Moreno a West Side Story filmváltozatának tündöklő csillaga. Tehetségéről és dinamizmusáról ismerik, emellett kreativitása, szenvedélye és humora miatt is hasonlít hozzád.


Forrás:

A klasszikus komédia királynője, Lucille Ball hasonlít a leginkább hozzád. Mivel az apró részletekre is odafigyelsz, emellett keményen dolgozol, sokra viheted az életben, ahogy a színésznő is. Lucille ugyanis 20 évet várt az átütő sikerre, addig pedig egyetlen pillanatig sem adta fel álmát.


Forrás:

Grace Kelly az igazi klasszikusokból ismert csodaszép színésznő, aki hercegnévé vált, miután III. Rainier monacói herceg feleségül vette. Személyiségetekben sok a közös vonás, ugyanis te is diplomatikus, nagylelkű és barátságos ember vagy.

 


Forrás:

Elizabeth Taylor szenvedélyességéről és dinamizmusáról vált ismertté, emiatt asszertivizmusát és szókimondását is sokan csodálják. Hozzád hasonlóan remek barát, hiszen Montgomery Clift és Michael Jackson is közeli kapcsolatot ápolt a színésznővel.

 


Forrás:

Natalie Wood gyerekszínészként kezdte pályafutását, ezt követően pedig olyan filmekben kapott szerepet, mint a West Side Story, vagy a Haragban a világgal. A Nyilasokhoz hasonlóan Natalie is energikus, optimista és humoros természetéről ismert. Magán is képes volt nevetni.

 


Forrás:

Joanne Woodwardot A Hosszú, forró nyár című film által ismerik sokan. Annak ellenére, hogy színésznői tehetségét sokan elismerték, Paul Newmannel 50 évig tartó házassága miatt is rengetegen irigyelték. A Bakokhoz hasonlóan képes volt elválasztani a karrierjét a magánéletétől és családcentrikusságával is sokaknak példát mutatott.

 


Forrás:

Intellektuális és emberséges természeted pont olyan, mint Lena Horne színésznőé. Ő ugyanis visszautasított minden olyan szerepet, melyben a sztereotípiáknak megfelelő afroamerikai karaktert kellett volna alakítania. Marthin Luther King Jr. híres beszédét is élőben hallgatta végig 1963-ban.

 


Forrás:

Audrey Hepburn az egyik legismertebb színésznő ebből a korból, aki megtestesítette a kedvességet és méltóságot. A mai napig hatással van a stílusa minden generációra. Audrey mindig barátsággal és finoman közeledett az emberekhez, ez a szerepeiben is látszik. Emellett szenvedélyesen segített másoknak - ezek a tulajdonságok pedig egytől-egyig igazak rád is.