Galéria

Milyen kutyafajta való neked a csillagjegyed szerint?

Forrás:

Született vezető vagy, márpedig a született vezetőknek olyan kutyára van szükségük, aki okos, vakmerő és tele van energiával. A német juhászokat gyakran rendőrkutyaként használják lojalitásuk és bátorságuk miatt, de azért is, mert különösen jól képezhetők, ami a hozzád hasonló tűz-jegyűeknek ideális.


Forrás:

Hűséges vagy és társaságkedvelő, azonkívül szereted a szépet. A golden retriever aranybarna szőrzete és hűséges kutyaszemei a Bika jegyűek elmaradhatatlan társai lehetnek. Na és az sem árt, hogy a labradorok hűségesek, megbízhatóak és imádják az emberi társaságot – pont, mint te.


Forrás:

Gyengéd, ugyanakkor intelligens jellemedhez kitűnő társ lehet egy kis termetű corgi, amely jól mozog társaságban és imád a figyelem középpontjában lenni. Olyanok lesztek együtt, mint zsák és a foltja, pardon, gazdi és a kutyája.


Forrás:

Nagy figyelem- és szeretetigénnyel áldott meg a sors, és a törpespiccedtől megkaphatod, amire vágytál, akkor is, ha az emberektől épp kevésbé. Ráadásul ezt a fajtát nem kell sokat futtatni, ami otthonülő természetedhez ugyancsak passzol.


Forrás:

Magabiztos, bátor, játékos természetedhez tökéletesen illik egy rottweiler, aki, ha jól van idomítva, örökké hűséges és védelmező családtag maradhat, egy nagyra nőtt öleb ragaszkodásával.


Forrás:

Nyugodt, kiszámítható, precíz lényedhez nem passzolna egy energetikus, sok törődést igénylő kutyafajta. De egy kifinomult, tartózkodó csau csau éppen megfelelne számodra. Ez a fajta nem barátkozik minden jöttmenttel, de ragaszkodik a háztartásában élőkhöz – amihez a legtöbb Szűz jegyű tud kapcsolódni.


Forrás:

Rend, béke, harmónia – ezek a Mérleg számára a legfőbb értékek. Egy gyors, agilis agár nagyon is illik a Mérleg jegyűekhez, akik szintén jó eséllyel testmozgás közben engedik ki a gőzt.


Forrás:

Energikus vagy, nem félsz kipróbálni új dolgokat. Progresszív személyiségedhez nem akármilyen társ való: egy kis termetű, de annál belevalóbb norfolk terrier egyszerre vagány és játékos természet. Minden kalandra nyitott és minden percét élvezi az életnek.


Forrás:

Intelligens vagy és nem szeretsz unatkozni – az ausztrál juhászkutyák hasonlóan felfedező természetűek; ez az értelmes, mozgékony fajta minden új játékra készen áll.


Forrás:

Módszeres, elszánt természetedhez egy hozzád hasonlóan nagy állóképességű kutyafajta való a leginkább. A bernáthegyi emellett játékos, ragaszkodó, kíváncsi és imádja, ha újabb és újabb feladatokat kap.


Forrás:

Odaadó, elegáns jellemedhez egy nem túl nagy termetű, ámde annál bájosabb kutyafajta passzol. A Cavalier King Charles spániel minden új helyzethez könnyen alkalmazkodik, ügyesen kommunikál idegenekkel és rendkívül könnyen idomítható.


Forrás:

A Halakat gyakran félreértik, éppúgy, mint az uszkárt. Az uszkárok agyonkozmetikázott ölebeknek tűnnek, ám rendkívül intelligens és jól idomítható és kíváncsi fajta, aki nélkülözhetetlen társad lehet.