Galéria

Nem tudtam, hogy szükségem van a detox hajsamponra, amíg ki nem próbáltam

Forrás:

Organikus zöld tea és lime kivonatot tartalmaz, detoxikál, energizál, erősíti és hidratálja a hajszálakat, valamint visszaállítja a haj és a fejbőr egészséges állapotát. Gyengéden, mégis hatékonyan tisztít.

Pure detox micellás sampon 400 ml - Nivea - 1 399 Ft


JOY-Napok kuponnal 20% kedvezmény az EuroFamily üzleteiben,minden Nivea termékre. 

 

 


Forrás:

Eltávolítja a szennyeződéseket és a hajformázó termékek maradványait a hajról és a fejbőrről. A haj tiszta, könnyed, rugalmas, egészséges, ragyogó és friss lesz. Ökológiailag minősített sampon, bio pitypang kivonattal gazdagítva.

Mélytisztító (detox) sampon 250 mlUnique Haircare- 4 280 Ft

 


Forrás: Mélyen tisztítja és hidratálja a hajat és a fejbőrt, segít megelőzni a korpásodást, fenntartani a fejbőr egyensúlyát, gazdag volument és hosszantartó frissességet adhat.

Super siberica sampon 400 ml - super siberica - 2 399 Ft

A JOY-Napok alatt a DM-ben 25x-ös pontok kedvezmény
Forrás:

Rendszeres használata helyreállítja a fejbőr túlzott faggyútermelését, eltávolítja a nemkívánatos korpát. Megszünteti a hámlást és a kellemetlen viszkető érzést. A haj tiszta és egészségesen ragyogó lesz.

KallosMed Detox mélytisztító sampon 500 ml - Kallos - 1599 Ft


Forrás:

Érzékeny fejbőrre ajánlják, mivel a sampon hatóanyagai nyugtatják a fejbőrt. A sampon normalizálja a faggyútermelést, gyengéden lép fel az irritált fejbőrproblémák ellen. Antioxidáns hatással bír, védi a fejbőrt a káros külső tényezőktől is.

Oxygeni hair sensitive sampon 500 ml - Oxygeni hair - 8800 Ft


Forrás:

Tengeri zöldagyagot, fagyöngy- és len kivonatot, valamint citromolajat tartalmaz. Megszünteti a hajon és a fejbőrön a számítógép, mobiltelefon és más elektromos készülékek használata során láthatatlanul keletkező szabadgyököket. A krémes állagú agyagos hab magába szívja a szennyeződéseket, ezért a haj tiszta, fényes, és könnyebben kifésülhető lesz.

Argital méregtelenítő és tisztító sampon, 20 ml - Argital - 340 Ft