Galéria

Jennifer Lawrence 9 trükkje, hogy sohasem kelljen diétáznia

Forrás:

Méghozzá sós víz is van közte! Dalton szerint a vizet nem csak citrommal, de kókusztejjel és sóval is érdemes ízesíteni, így téve változatosabbá a folyadékbevitelt. 


Forrás:
Jennifer Lawrence a kettes szám szabályát tanulta el Daltontól, ami azt jelenti, hogy egyszerre két fogást érdemes választani. Néhány nyerő kombináció Dalton könyvéből:
– előétel és főétel
– (ha fogyni akarsz) előétel és egy másik előétel főételként
– (ha édesszájú vagy) főétel és desszert (a partnereddel megosztva)
– (ha fogyni akarsz és édesszájú vagy) előétel és desszert (a partnereddel megosztva)
Forrás:
„Mindig mondtam Jennifernek, hogy amikor utazik valahova és épp fáradtan megérkezett, akkor szundítson egyet – magyarázza Dalton. – A pihenés, a test feltöltődése nagyon fontos. Ne égesd két végén a gyertyát.”
Forrás:
Mármint nem alkoholgőzös bulira gondoltunk, hanem élvezetes tevékenységre, amire lelkesen készülhetsz. Ne érezd elvégzendő feladatnak!
Forrás:
Mármint 75%-os étcsokit. Jennifer Lawrence rendszeresen majszol étcsokoládét, ha nem is állandóan – állítja Dalton. „Inkább egyél egy falatot abból, amit nagyon kívánsz, mint hogy megvond magadtól és aztán rávesd magad az egész tábla csokoládéra.”
Forrás: Ettől egy csapásra jobban nézel ki, erősít meg minket Dalton, aki rengeteg tartásjavító gyakorlatot végeztetett Jenniferrel. Ez volt az egyik alapgyakorlat: hajlítsd be enyhén a térded, told hátra a csípőd. Egyenes háttal hagyd lógni a karod, fordítsd kifelé a hüvelykujjadat, majd emeld fel a karod úgy, hogy T betűt formázzanak a testeddel. Ezután nyomd össze a lapockáidat és feszítsd meg a tested központját. Maradj így 1 percig.
Forrás: A filmforgatásokon, full sminkben Jennifer nem engedheti meg magának, hogy például izzadni kezdjen. Ezt megelőzendő nyújtó és légzőgyakorlatokat, valamint meditációt írt elő neki Dalton. Itt egy légzőgyakorlat: Szívd be az orrodon a levegőt, hagyd, hogy az oxigén megtöltse a hasad alsó részét, a bordaketrecedet, majd a mellkasodat és a torkodat. Fújd ki a levegőt az orrodon, és közben számolj magadban háromig.
Forrás:
Az alkohol sok cukrot, üres kalóriát tartalmaz. Ha mégis legurítasz egy-két pohárral, semmi baj – fő, hogy jól érezd magad, emlékszel? –, csak ha teheted, figyelj arra, hogy az egészségesebb italokat válaszd. Például:
– a fehér bor és a rozé jobb fröccsként, akár jéggel, mint tisztán.
– a mikrosörfőzdében készült sör jobb, mint a bolti üveges
– a vodka-szóda citrommal jobb, mint a készen kapható breezerek
– koktélból is válassz olyat, amiben akár friss fűszernövények vannak, de szirupok nem; a házilag készült mojito jó választás lehet
Forrás:
„Mióta ismerem Jennifert, nagyon keményen dolgozik – mondja Dalton. – Minden mozdulatsort végig csinál, annyit eszik, amennyire szüksége van, odafigyel az életmódjára, tesz azért, hogy ne stresszeljen túl sokat és főleg, hogy élvezze az életét. Egy igazán kiegyensúlyozott személyiség, aki nagyon elkötelezett a karrierje iránt, és ez teszi őt csodálatos színésznővé és a rajongói példaképévé.”