Galéria

A legjobb Netflixes sorozatok karantén idejére

Forrás: Az idei év legfelkapottabb Netflixes show-ja a Tiger King. Ez az új doku-sorozat az amerikai Joe Exotic életéről szól, aki éveken át szaporított tigriseket és üzemeltetett magán állatkertet. A bizarr műsorban egy alternatív valóságba csöppenünk, ahol normális, ha nagymacskákat tartasz otthon, mindenki fegyverrel mászkál és saját TV műsora van. Ezt a sorozatot tényleg csak akkor fogod elhinni, ha látod és biztos, hogy eltereli majd a figyelmedet a karanténról.
Forrás: Az Unorthodox egy négy részes minisorozat, ami az ultaortodox zsidó közösségből elmenekülő Esty történetéről szól. A sorozat talán azért is annyira megrázó, mert megtörtént eseményeken alapul, egy olyan világot mutat be, ami mellettünk van, de amiről egyébként semmit nem tudunk.
Forrás: Aki szereti a jó thrillereket, annak a The Stranger kötelező. A sorozat Harlan Coben azonos című regényén alapul, ami első helyet foglalt el a sikerlistákon. A történet végig követi, ahogyan egy fiatal nő érkezése teljesen felforgatja egy kisváros békés életét. A sorozat sztorija egyedülálló és végig izgalmas tud maradni, hiszen mindenkinek vannak titkai…
Forrás: A Netflix lehetőséget adott egy közösségnek, hogy elmondja a saját történetét és egy nagyon jó sorozat lett a végeredmény. A Californiában játszodó műsor hitelesen mutatja be az USA-ban élő latin-amerikai közösséget és közben olyan társadalmi jelenségekről mesél, mint a dzsentrifikáció.


 


Forrás:

A Sex Education egy újabb évaddal tért vissza idén, aminek sokan örülnek. Ha valaki egy könnyed és vicces sorozatra vágyik, a Sex Education kötelező. A sorozat gimnazistákról szól, de egyáltalán nem bugyuta. A karakterek végre nem klisések és valós problémákkal küzdenek. Ez a sorozat fel fogja dobni a napod. 


Forrás: A Too Hot to Handle alapkoncepciója ugyanaz, mint az összes többi valóság-shownak. Néhány fiatal, szexi fiút és lányt összezárnak egy luxusvillában, majd meglátjuk mi sül ki belőle. A készítők ezt most megcsavarták, a műsor lényege az, hogy a résztvevőknek tilos szexelni, pettingelni, de még csókolózni is. Ezt a szereplők is csak a show kezdetén tudják meg, és mindannyian tragédiakánt élik meg a dolgot. Ha tényleg csak nevetni akarsz, akkor a Too Hot to Handle-t neked találták ki.
Forrás: Mit tennél, ha egy nap arra ébrednél, hogy van belőled még egy? A klónod ugyanolyan, mint te, de mindenben jobb nálad. A Living with yourself főszereplőjével Miles-sal pontosan ez történik. Ez a sorozat egyszerre drámai és vicces, Paul Rudd színészi játéka pedig zseniális.
Forrás: A Money Heist egy 2017 óta futó sorozat, a negyedik évad jelent meg most a Netflixen. A spanyol műsorban egy szokatlan bűnbandát követhetünk nyomon, akik a történelem legnagyobb rablását tervezik. Ez a rendszerkritikus sorozat, ami nem szűkölködik erős női karakterekben, el fogja terelni a figyelmed a járványról.

Forrás: Amíg várod a Stranger Things új évadát nézd az I am not okay with this-t. A képregényen alapuló sorozat főszereplője Sydney, aki akár egy átlagos kamasz is lehetne. Legtöbb gondolata a családja és a barátai körül forog, egy napon viszont felfedezi, hogy szuperképességei vannak és ez teljesen felforgatja az életét.
Forrás: A Netflix egyik legkedveltebb vígjátéka a negyedik évaddal idén a végéhez ért. A The Good Place négy emberről szól, akik a haláluk után rájönnek, hogy a túlvilág nem úgy működik, ahogyan kellene. A sorozat színészei egytől egyik zseniálisak és viccesek, a Good Place egy igazi feel-good műsor, amit nem fogsz tudni kikapcsolni.