Galéria

Így néznek ki ma a High School Musical sztárjai

Forrás: A filmek főhőse, Zac Efron a teljes karrierjét köszönheti a HSM-nek: még annak ellenére is, hogy eredetileg a dalokat nem ő énekelte. A színész azóta már rengeteg szerepben kipróbálta magát!
Forrás: A High School Musical másik főszereplője kétség kívül Vanessa Hudgens volt. A színésznő és filmbéli partnere, Zac Efron a valóságban is együtt jártak pár évig, majd ezt követően Austin Butlerrel jött össze. A férfivel közel egy évtizedet töltöttek együtt, mígnem végleg lezárták kapcsolatukat. Azóta újra szerelmes! Vanessa a HSM óta hatalmas rajongóbázissal rendelkezik, és sorra jönnek ki új filmjei.
Forrás: A színésznő a HSM idején nagyon népszerű volt, sőt, sokan az év egyik legnagyobb feltörekvőjének is tartották. Ám karrierje végül annyira mégsem tudott beindulni, pedig kipróbálta magát éneklésben és színészkedésben is. Sorozatokban mai napig dolgozik, így az inkább közelebb áll hozzá, mint a mozizás.
Forrás: Monique alakította Taylort, Vanessa karakterének legjobb barátnőjét, így ebből kifolyólag főszerepet sosem tudott igazán kapni. A színésznő elsősorban kisebb szerepekben tündököl a mai napig, befutnia nem sikerült, de legalább magánéletére nem lehet panasza, hiszen már 10 éve házas, és nagyon boldogok együtt!
Forrás: A férfi főszereplőnek, Troynak is volt egy legjobb barátja, akit Corbin keltett életre a képernyőn. Ikonikus frizurájától azóta már megvált, és a filmezésben is háttérbe szorult, így leginkább csak kisebb szerepeket kap. A színész már régóta nem szingli, hiszen 2016-ban elvette barátnőjét, akit a mai napig nagyon imád.
Forrás: Lucas Ashley Tisdale karakterének ikertestvérét játszotta el, de tény, hogy Ryan mindig csak egy kisebb mellékszereplő volt a sztoriban. A színésznek nem is igazán sikerült befutnia Hollywoodban, de azért megtalálta a maga útját, hiszen már régóta szinkronszínészként dolgozik a Family Guy sorozatban, ezt megelőzően pedig rengeteg más rajzfilmhez adta hangját.
Forrás: Kelsi mindig csak a háttérben volt jelen, mint zeneszerző, a karakterét pedig sosem bontották ki igazán. Pedig az őt alakító színésznő igazán sokoldalú személyiség! Olesya orosz származása miatt modellként is megállja a helyét, de azért ő megmaradt a színészkedésnél, még ha a HSM óta csak kisebb szerepeket is sikerült megcsípnie. Ki tudja, talán a nagy áttörés még várat magára!