Galéria

Sztárok tippjei szakítás után

Forrás: „Hidd el, hogy a fájdalom, amit érzel egy ajándék! Sírj, ha kell, de nem fog örökké tartani! Újra rád talál majd a szerelem és gyönyörűbb lesz, mint valaha! Addig is élvezd az életet és azt, ami TE vagy!!!” Írta az énekesnő twitteren egy összetört szívű rajongónak.

 


Forrás:

Ryan Reynolds szerint a kreativitás a legjobb módja a továbblépésnek. Egy rajongója, Gabi szakított a barátjával és a közösségi médián található összes közös képükre ráphotoshoppolta Reynolds arcát. A színésznek nagyon tetszett a dolog és támogatta a lány ötletét!


Forrás:

Katy Perry egy podcastban osztotta meg a legfontosabb szakítós tippjét: soha ne üzenj az exednek! Az énekesnő elmondta, hogy számtalanszor fogalmazott meg indulatos üzeneteket, amiket viszont sosem küldött el azonnal. Szó szerint aludt egyet az üzenetre és ha tiszta fejjel még mindig azt gondolta, hogy elszeretné küldeni az üzenetet, akkor tényleg megtette. Erre azonban szinte soha nem volt példa, inkább örült az önuralmának.


Forrás: „Szívszorító elfogadni, hogy valaki aki a jelened és a jövőd volt, mostmár csak a múltad része…Tudom, hogy nehéz, de azt hiszem épp itt az ideje használni a „tiltás” gombot a telefonodon…Játszmák nélkül lettél szerelmes. Most búcsúzz el játszmák nélkül. Vigyázz magadra kérlek. Sajnálom, hogy ez történt veled.” -írta Swift Instagramon egy rajongójának.

Forrás:

Selena Gomez és Taylor Swift jó barátnők, mindig segítenek egymásnak, ha az egyikőjük szakításon megy keresztül. Selena elmondta a Seventeen magazinnak, hogy Taylorral olyan számokat hallgatnak, amiktől erősnek érzik magukat. Szerinte minden lánynak kell egy lejátszási lista, ami nem szomorú dalokkal, hanem motiváló zenével van tele.

 

 


Forrás:

 „Történnek szar dolgok, oké? Fiatalok vagyunk…ez teljesen normális! És őszintén, kit érdekel? A legnehezebb beszélni róla. Mert amikor másokról beszélsz sosem tudhatod, hogy milyen hatással lesz az életükre.” – mondta Pattinson az Esquire UK-nek.

 


Forrás:

 „Azt hiszem végre megtanultam a legfontosabb leckét. Mindenekelőtt magadat kell szeretned. Rendben kell lenned magaddal ahhoz, hogy utána mással is rendben legyél. Értékelned kell magad, tudnod kell, hogy mennyi mindent érsz. Mert amíg nem teszed, nem igazán lesz egészséges kapcsolatod.”


Forrás: „A gyásznak sok fázisa van. Szomorú, amikor valami véget ér…Amikor próbálod elkerülni a fájdalmat, csak még nagyobb lesz.” – mondta el Jennifer Anniston a Vanity Fairnek.