Galéria

Ez az állat illik hozzád a csillagjegyed alapján

Forrás:

A Kosok rendkívül bátor, szenvedélyes és energikus emberek. Szeretnek nagy társaságban lenni, szóval számukra az ideális kisállat egy kölyökkutya, akivel a kezdetektől együtt bandázhatnak. Mivel a kutyáknak sok figyelemre van szükségük, bennük pedig mindig dúl a tettvágy, így tökéletesen kiegészítik egymást.


Forrás:

Jellemző rájuk, hogy kissé lusták, ugyanakkor nagyon tudnak szeretni. Olyan állatot igényelnek, amit lehet szeretgetni, ugyanakkor nem jár túl sok "macerával". Egy hörcsög ideális lehet számukra, hiszen oltári édesek, ugyanakkor nem kell napjában többször sétáltatni, mint egy kutyát.


Forrás:

Mivel ennek a csillagjegynek lételeme a kommunikáció és mások edukálása egy papagáj kiváló társa lehet, akit bármikor nevelhet. 


Forrás:

A túlságosan energikus háziállat nem jó ötlet a nyugodt Rákoknak. Az állandó hangulatingadozásokat és az érzelmi hullámokat azonban jól viseli mondjuk egy sündisznó, aki nem igényel túlságosan masszív gondoskodást.


Forrás:

Imádja, ha minden figyelem rá összpontosul, ugyanakkor rendkívüli módon bújós fajta. Mint „nagymacska” kifejezetten szereti a macskákat, akik előtt előtörhet belőle is olykor a kiscica.


Forrás: A jegy szülöttei nagyon szervezettek és maximalisták, akik szeretik, ha minden rendben van körülöttük. Számukra egy kutya, vagy egy macska olykor több zsörtölődést okoz, mint örömet. Az ideális háziállat sokkal inkább egy hal lenne, amit feltehetnek a polcra, és nem okoz túl sok rendetlenséget.
Forrás:

Imádja a gyönyörű dolgokat és a különlegességet is az élete minden területén. Miért éppen a háziállat kapcsán simulna bele a sémába? Egy aranyos kis nyuszi rengeteg izgalmat tartogat számukra!


Forrás:

Olykor kissé titokzatosak, óvatosak és maguknak valók, akárcsak a kígyó! A hüllő különleges szépsége könnyedén leveszi a lábukról a jegy szülötteit.


Forrás:

A jegy szülöttei akkor a legnyugodtabbak, ha van társaságuk, ugyanakkor szeretik a nyugalmat, és kiborulnak, ha bárki, vagy bármi zavarja a pihenésüket. Egy idősebb macska kiváló lehet számukra, aki mindig mellettük van, ugyanakkor már nem igényli azt a fajta játékosságot, mint egy kiscica.


Forrás:

A szorgalom és a türelem nagy erényük, így mindenképp olyan háziállat való nekik, ahol kiélhetik gondoskodásukat, és anélkül kényeztethetik az állatot, hogy elkapatnák. Egy tengerimalac jó döntés lehet.


Forrás:

Szeretik az egyediséget, és vágyik az intelligens társaságra. A madarak kiválóan passzolnak hozzá, hiszen kevésbé szorulnak a folyamatos gondoskodásra, ugyanakkor rendkívül aranyosak és értelmesek.


Forrás:

Kevés olyan csillagjegy van, akinek akkora a szeretetéhsége, mint a Halaknak. Ha tehetnék, egész nap csak bújnának valakihez, így egy idősödő kutya jó társuk lehet, aki már kellően nyugodt és hagyja magát.