Galéria

Az elmúlt évtizedek legrosszabb trendjei

Forrás: A patchwork ma is nagyon népszerű, ám mostanra a tervezők is ráéreztek arra, hogy minden módjával működik csak. Így ez a szoknyatrend nem is csoda, hogy a múlt homályába veszett.
Forrás: Elvisnél még működött a jumpsuit, és ami azt illeti akkoriban igencsak sok férfi élte ezt a divatot, ami mai szemmel nézve már kicsit furcsán hat.
Forrás: A tornadresszek bár köztünk maradtak, ám a lábszármelegítőket már kevésbé nagy lelkesedés fogadj,a ha néha-néha visszatérnek a trendek közé.
Forrás: A stílusok és a ruhák mixelése egy dolog, de Madonna néha képes volt túlmenni minden határon.
Forrás: A hajbavalókat ma is imádjuk, de a fejpántok valamiért még mindig nem tértek vissza és ez talán nem is annyira meglepő.
Forrás: Rachel Green, azaz Jennifer Aniston stílusát még most is imádjuk, ám már eszünkbe sincs egy póló alá hosszú ujjút felkapni.
Forrás: A nylon anyagból készült, parachute azaz ejtőernyő fantázianév alatt futó nadrágoknak ma sincs párja és talán még jobb is.
Forrás: Ha extra csípő nadrágról van szó, nekem mindig Britney jut az eszembe, az énekesnő volt talán az első fecskéje ennek a trendnek és az Instagramját elnézve az énekesnő még mindig imádja ezt a fazont.
Forrás: Beyoncé ma már biztosan nem húzna UGG-ot miniszoknyához!
Forrás: Minden bizonnyal még neked is rémlik, hogy akkoriban elég sok híresség használta a kutyáját kiegészítőként, manapság ez már egészen másként néz ki.
Forrás: Lady Gaga stílusa már akkoriban is egészen különleges volt és bár nagyon sok színt hozott a kétezres évek második felébe, mégis úgy gondoljuk, hogy vannak olyan összeállításai, amiket ma már nem szívesen látnánk viszont.