Galéria

Így néznek ki most a Gossip Girl szereplői

Forrás:

Yin Chang

Nelly Yuki megformálója szerepelt a Disney Prom című filmjében, és a sorozatbéli karakteréhez hasonlóan ő is interjúkat készít híres emberekkel: a 88 Cups of Tea című podcastjában írókat, rendezőket kérdez.

 


Forrás:

Chace Crawford

A Nate-et alakító Chace Crawford több filmben szerepelt, aztán a Casual című sorozatban is láthattuk, most pedig a The Boys egyik szuperhősét alakítja.


Forrás:

Penn Badgley

Dan Humphrey megszemélyesítőjének is van ám zenekara, ami a MOTHXR névre hallgat. Penn így nem meglepő módon a zenével tevékenykedett, de a Cymbeline című filmben is szerepet kapott. Most pedig nemcsak a You című sorozat felkapott sztárja, de nem mellesleg büszke apuka is!


Forrás:

Ed Westwick

Chuck megformálója szintén szerepelt egy sorozatban, ami a White Gold címet viseli - ebben egy ablakkereskedőt személyesít meg.


Forrás:

Taylor Momsen

A Jenny Humphrey-t alakító színésznő a zenekarára koncentrált (The Pretty Reckless) és igazi nő lett belőle.


Forrás:

Connor Paolo

Eric van der Woodsen viszonylag viharosan lépett ki a sorozatból, mert az utolsó pillanatban jelentette be, hogy szerepet kapott. Ezt követően egy egy évadot megélt sorozatban (Rush Hour) kapott szerepet még 2016-ban.

 


Forrás:

Michelle Trachtenberg

A Georginát alakító színésznő a mai napig filmezéssel foglalkozik, több sorozatban játszott már a GG befejezése óta.

 


Forrás:

Jessica Szohr

A Vanessát alakító színésznő kisebb szerepeket kapott - például a Ted 2-ben is látni lehetett. Emellett sorozatokban is feltűnt, például a Twin Peaks-ben is szerepelt.